dream_car Postat Iunie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2007 prag pus "de forma" `ca sa vedem cum ar arata o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2007 urmeaza: -bara fata cu suport pt troliu =bara spare =roll cage interior su unul demontabil exterior =troliu nou wireless fata =tapiterie piele =mocheta pe pertile laterale =amortiz spate ome sau procomp =toate bucsile o sa le pun din teflon =amortixor de directiesoft top =safari roof etcetc o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Mistoooo de tot ! ... spor la treaba omule ! ... auzi la el, praguri reglabile :D, hm, e tare faza :mrgreen: ... si eu tre' sa-i fac lu' nevasta-mea o scara din aia rabatabila, cum aveau calestile pe vremuri ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 FELICITARI bafta la modificat si la anul cind vii la GH sa ai si troliu si gume si trip inca o data FELICITARI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 te misti destul de repede oricum. si bine. spor la treaba in continuare. aa, roll cage exterior demontabil? pentru? concursuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Vad ca te-ai enervat rau de tot :lol: Spor la treaba in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Bravo, Omule, vad ca esti hotarat !... :shock: :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Bravo Bravo, spor la treaba, se vede ca la anu vrei sa-l tragi tu de Gabi :wink: ne-ai dat emotii la speciala aia :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 ma misc si eu cat pot de repede.pana la gh de anul viitor sper sa am si troliul pe spate ca ala de pe fata trebuie sa apara zilele astea. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ma misc si eu cat pot de repede.pana la gh de anul viitor sper sa am si troliul pe spate ca ala de pe fata trebuie sa apara zilele astea. Nu poate decit sa ma bucure gindirea ta pozitiva, pentru ca la anul la GH as vrea sa folosesti troliul de spate pentru niste coborari si nu pentru al trage pe Gabi :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ma misc si eu cat pot de repede.pana la gh de anul viitor sper sa am si troliul pe spate ca ala de pe fata trebuie sa apara zilele astea. Nu poate decit sa ma bucure gindirea ta pozitiva, pentru ca la anul la GH as vrea sa folosesti troliul de spate pentru niste coborari si nu pentru al trage pe Gabi :lol: eu ptr la anu imi pun unu pe laterala si tot eu il trag :twisted: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ma misc si eu cat pot de repede.pana la gh de anul viitor sper sa am si troliul pe spate ca ala de pe fata trebuie sa apara zilele astea. Nu poate decit sa ma bucure gindirea ta pozitiva, pentru ca la anul la GH as vrea sa folosesti troliul de spate pentru niste coborari si nu pentru al trage pe Gabi :lol: eu ptr la anu imi pun unu pe laterala si tot eu il trag :twisted: :lol: :lol: :lol:[/quote:uuk58o2h] Corect dom'Gabi, corect! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 domnu Gabi..... Ce ar fi daca ma tot tragi tu atata,ca la anul cand mergem la GH sa ma legi tu de G-ul tau si sa ma tragi de la Sibiu pana acolo,eu sa vin cu motorul oprit,iar cand ajungem acolo sa dau io o bere(ca io beau vreo 10 beri pe drum,ca nu tre sa fiu asa concentrat.... :wink: ) o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate