Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

K260 proiect patrol sibiu

dream_car

Postări Recomandate

urmeaza:

-bara fata cu suport pt troliu

=bara spare

=roll cage interior su unul demontabil exterior

=troliu nou wireless fata

=tapiterie piele

=mocheta pe pertile laterale

=amortiz spate ome sau procomp

=toate bucsile o sa le pun din teflon

=amortixor de directiesoft top

=safari roof

etcetc

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala
Mistoooo de tot ! ... spor la treaba omule ! ... auzi la el, praguri reglabile :D, hm, e tare faza :mrgreen: ... si eu tre' sa-i fac lu' nevasta-mea o scara din aia rabatabila, cum aveau calestile pe vremuri ...
Link spre comentariu

ma misc si eu cat pot de repede.pana la gh de anul viitor sper sa am si troliul pe spate ca ala de pe fata trebuie sa apara zilele astea.

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
ma misc si eu cat pot de repede.pana la gh de anul viitor sper sa am si troliul pe spate ca ala de pe fata trebuie sa apara zilele astea.

Nu poate decit sa ma bucure gindirea ta pozitiva, pentru ca la anul la GH as vrea sa folosesti troliul de spate pentru niste coborari si nu pentru al trage pe Gabi :lol:

Link spre comentariu

Nu poate decit sa ma bucure gindirea ta pozitiva, pentru ca la anul la GH as vrea sa folosesti troliul de spate pentru niste coborari si nu pentru al trage pe Gabi :lol:

eu ptr la anu imi pun unu pe laterala si tot eu il trag :twisted: :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu

eu ptr la anu imi pun unu pe laterala si tot eu il trag :twisted: :lol: :lol: :lol:[/quote:uuk58o2h]

Corect dom'Gabi, corect! :wink:

Link spre comentariu

domnu Gabi.....

Ce ar fi daca ma tot tragi tu atata,ca la anul cand mergem la GH sa ma legi tu de G-ul tau si sa ma tragi de la Sibiu pana acolo,eu sa vin cu motorul oprit,iar cand ajungem acolo sa dau io o bere(ca io beau vreo 10 beri pe drum,ca nu tre sa fiu asa concentrat.... :wink: )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare