Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 In Ianuarie am facut doua drumuri in Apuseni , unul in interes de servici altul de placere. Pun aici cateva imagini din primul drum. Comuna MăriÅŸel situata in Muntii Apuseni este una dintre comunele cu cea mai mare suprafata din Romania. Se intinde pe o suprafata de peste 8.500 hectare ( Bucurestiul are 20.000 ) ! Loc incarcat de istorie pentru moti , la Crucea Iancului, anual moÅ£ii din toÅ£i Apusenii se bucură că au avut un Avram Iancu ÅŸi o Pelaghia RoÅŸu. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... altele... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... ultimele din drumel de intoarcere ... Barajul de la Fantanele-Belis 12.JPG[/attachment:3dbsx7gr] Lacul inghetat 13.JPG[/attachment:3dbsx7gr] tot lacul... 14.JPG[/attachment:3dbsx7gr] Masivul Vladeasa 15.JPG[/attachment:3dbsx7gr] Sub plafonul de nori : Huedin 16.JPG[/attachment:3dbsx7gr] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Offf, frumoase peisaje mai are Ardealul asta al nostru, numai amintiri frumoase imi starneste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Iesirea din week-end-ul trecut. Huedin- Rachitele - Doda Pilii - Giurcuta de Sus - Lac Fantanele La plecarea din Huedin HPIM2312.JPG[/attachment:3a7mxckw] Lacul vazut de sus ( inainte de Giurcuta ) HPIM2328.JPG[/attachment:3a7mxckw] In Giurcuta HPIM2337.JPG[/attachment:3a7mxckw] Afara prin padure HPIM2338.JPG[/attachment:3a7mxckw] Ooops ! Gogule probleme mah? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Super zona....Am avut norocul sa ajung si eu in MARISEL si mi-au placut mult si oamenii de acolo si peisajele.Am vazut si barajele spre Marisel dar nu cunosteam zona si nici nu aveam 4x4 atunci....Mi-am propus sa revin in acele zone in vara dupa de fac TRANSALPINA :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Cele doua masini din fata sau prabusit cu o bucata de gheata ( pe sub care circula un parau)! Jeep-ul e blocat ! Niva e blocata ! HPIM2345.JPG[/attachment:180pxcj5] hpim2348.JPG[/attachment:180pxcj5] Roverul salveaza Niva ! hpim2352.JPG[/attachment:180pxcj5] Noi salvam Jeep-ul ! hpim2360.JPG[/attachment:180pxcj5] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Ooops ! Roverul abordeaza cu viteza prea mare si ajunge in locul Nivei ! :ha: hpim2366.JPG[/attachment:28yxjrmc] HPIM2372.JPG[/attachment:28yxjrmc] Niva intoarce favorul si salveaza Roverul cu putina extra-greutate pe axa spate! :h5 HPIM2375.JPG[/attachment:28yxjrmc] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Eu fiind ultimul , am tras concluziile : prin stanga nu e bine , prin dreapta nu e bine , hai pe mijloc ! Pun reductorul si incet , incet trec dincolo. HPIM2377.JPG[/attachment:1p0ncvay] HPIM2378.JPG[/attachment:1p0ncvay] HPIM2380.JPG[/attachment:1p0ncvay] Parasim campul de lupta... HPIM2384.JPG[/attachment:1p0ncvay] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Totusi destul de groasa gheata...cum de a cedat? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Cu doua masini deodata ...a cedat ! Dedesubt era un gol ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Tot in Apuseni... Senzatii tari... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Tot in Apuseni... Cum faci de nu dai un semn cand iesiti in zona ... eram si noi cu 6 masini acolo. Mare pacat ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Tot in Apuseni... Stiu ca ati fost cu o saptamana mai devreme , nu am stiut ca iesiti iarasi ! P.S. Pe topicul vostru am intrebat daca puteti amana iesirea cu o saptamana , dar nu mi-a raspuns nimeni... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Tot in Apuseni... P.S. Pe topicul vostru am intrebat daca puteti amana iesirea cu o saptamana , dar nu mi-a raspuns nimeni... Parerea mea este ca n-a zis nimeni nimic, deoarece nu era nici un "organizator oficial" al turei, care sa-i intrebe si apoi, sa-i mobilizeze pe toti care se anuntasera, in sensul modificarii datei... Eu unul, cel putin, nu puteam vb in numele celorlalti...si cred ca asta gandeau si ei... :p Stiu ca ati fost cu o saptamana mai devreme , nu am stiut ca iesiti iarasi ! ...pai... daca domnia voastra ar citi un pic mai cu atentie forumul... :grin: viewtopic.php?f=38&t=6249 Asa ...si ca sa fie meniul complet...da si tu "de veste-n sat" inainte de ai iesi ...ca poate se lipeste si baietii care aveau alte planuri :uameni Numai bine. Sorin PS. 1 Foarte frumoasa zona, intr-adevar. Sa va fie de bine. PS. 2 Am vazut azi Grandul, pe str. Maramuresului....al cui este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Tot in Apuseni... Stiu ca ati fost cu o saptamana mai devreme , nu am stiut ca iesiti iarasi ! ...pai... daca domnia voastra ar citi un pic mai cu atentie forumul... :grin: viewtopic.php?f=38&t=6249 Asa ...si ca sa fie meniul complet...da si tu "de veste-n sat" inainte de ai iesi ...ca poate se lipeste si baietii care aveau alte planuri :uameni Numai bine. Sorin PS. 1 Foarte frumoasa zona, intr-adevar. Sa va fie de bine. PS. 2 Am vazut azi Grandul, pe str. Maramuresului....al cui este? Saptamana trecuta mi-am schimbat furnizorul de net si au fost vreo trei zile in care mi-am refacut reteaua ! Am stat putin pe net , si mai putin pe forum... efectiv nu mi-a spus nimic topicul cu titlul "Ajutor logistic ....etc". Eram pe graba !Sorry , man ! Jeep-ul este al unui prieten (Feri Deak ) si acolo pe Maramuresului are sediul firmei lui. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Tot in Apuseni... Pun si ultimele poze... Pe drum. HPIM2396.JPG[/attachment:1d6em5vd] HPIM2398.JPG[/attachment:1d6em5vd] Lacul Fantanele inghetat HPIM2389.JPG[/attachment:1d6em5vd] Un ponton ramas pe mal de azi vara... HPIM2410.JPG[/attachment:1d6em5vd] Si destinatia finala , cabanele prietenilor mei ! HPIM2405.JPG[/attachment:1d6em5vd] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Tot in Apuseni... Foarte frumoasa cabana din Marisel ... am stat sa o admir de multe ori ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Tot in Apuseni... Frumoasa privelniste. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Tot in Apuseni... Am iesit din nou in aceeasi zona ( interes de servici :grin: ) , de data asta cu Touaregul , doar stiam drumul ! Greseala ! Cineva (vreun tractorist idiot ) a luat o bucata mare de gheata cu sapa de la troliu si a cocotat-o pe mijlocul drumului ! A trebuit sa improvizam ! Taie cu drujba gheata , muta bustenii etc , etc , Am trecut doar cu diferentialul central blocat si cu reductor. Din poze nu se vede dar m-am cam chinuit un pic sa trec 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Tot in Apuseni... Duminica dimineata , peisaj frumos cu lac inghetat. HPIM2898.JPG[/attachment:2yk3qewk] HPIM2918.JPG[/attachment:2yk3qewk] La plecare , punem lanturi , fiindca e panta mare la iesire ! HPIM2904.JPG[/attachment:2yk3qewk] HPIM2903.JPG[/attachment:2yk3qewk] Greu si cu lanturi , trebuie dezactivat ESP ! Daca erau bune lanturile de la RZV ,he, he , alta era situatia ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Tot in Apuseni... Si obstacolul de la venire , e mai usor de trecut cu lanturi... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Tot in Apuseni... Tare faine peisaje vreau si eu. :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Tot in Apuseni... Sunt si norocosi cu vremea ca amai au zapada! Zona este superba cu adevarat. :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Tot in Apuseni... Da , e foarte frumos ! De 16 ani i-mi petrec verile acolo si tot nu ma satur ! Va astept la vara la mine la cabana , pe toti cei care vor sa treaca pe acolo ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate