RZV Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Tot in Apuseni... :1 ce locuri.......in vara te vizitez! BGP in el de Bucuresti! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Tot in Apuseni... :1 ce locuri.......in vara te vizitez! BGP in el de Bucuresti! :ha: :ha: :ha: Te astept la vara , facem un pescuit , vizitam o pestera in Padis etc ,etc ... :bannana 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Tot in Apuseni... Salivez pe tastatura......Jur ca ma mut la Brasov in maxim 3 ani......auzi.......pesteri....pastrav......padure de brad......aer curat .....eu ma uit pe geam si vad o parcare cu ~150 de masini..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Tot in Apuseni... Nici eu nu mai vroiam sa plec din MARISEL....si era proaspat cosit finul...si am stat la o bere cu propietarul pina seara tirziu...cintau greierii. Imi povestea ca vin francezi acolo de vreo 10 ani ,in fiecare vara... Multumim de invitatie :h5 .Sanatosi sa fim ....ca :cl mi-a descis si mai tare apetitul de forestiere si salbaticie.Si eu vreau sa fug din CONSTANTA Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate