Vizitator dragoshi Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Numele meu este Dragos. Mi-am cumparat un Jeep Wrangler acum vreo 3 luni. Am prins "microbul" dupa ce am fost la un mic offroad cu wraglerul unui amic. Mi-am cumparat si eu unul ... m-am plimbat vreo 2 luni, timp in care am reusit sa il stric. Momentan incerc sa vand masina (e criza). Cam atat despre mine ... Multa bafta si have fun ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut Bine ai venit in :cl M-ai stai un pic cu masina poate trece criza asta, lua-o-ar naiba de criza. :h5 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut bine ai venit !!! :cl toti suntem atinsi de criza asta...sper sa treaca !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :W Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragoshi Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut bine v-am gasit pe toti...nasol cu criza...cred ca mai tine vreo 2 ani si nu imi permit sa o mai tin atat. deci, vreau sa o vand...e prea mult pentru mine (mai o masina si o motocicleta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate