Heavy D. Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: youtube ....and stuff @omoroka: Inca nu am auzit de o masina careia, daca i se opreste motorul, sa nu-i mai tina franele sau sa nu-i mai mearga directia... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: youtube ....and stuff @omoroka: Inca nu am auzit de o masina careia, daca i se opreste motorul, sa nu-i mai tina franele sau sa nu-i mai mearga directia... Stima, Dragos citeste aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53758-Invitatie-pt-Sambata-19-iunie-vf-Leaota-bujorii-de-munte&p=591274&viewfull=1#post591274 eram si eu de fata Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: youtube ....and stuff nissan patrol cu 397km/h ... http://www.youtube.com/watch?v=wDBl_tWMREg nissan patrol cu roti de 37' .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Re: youtube ....and stuff nissan patrol cu 397km/h ... http://www.youtube.com/watch?v=9Ipc52tmEzU Editat Aprilie 15, 2011 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: youtube ....and stuff Ideea mi se pare super-tare . AM inteles ca ar avea si un senzor frontal (dupa cum se vede in min 1:40)[video=youtube;eSi6J-QK1lw] Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: youtube ....and stuff nu mai stiu ce sa inventeze eu cred ca asta inceara si cocalarii de la noi, sa le muti masina, ca vrea sa o vanda forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: youtube ....and stuff asta merge exact, dar exact ca patrolul meu (94) doar ca are altfel ceasurile de boord :ha:http://www.youtube.com/watch?v=t18m6PPkIaI&feature=related forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: youtube ....and stuff si aici unu fara gume dar cu ambitie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: youtube ....and stuff cerinte -masina de teren preparata - decapotabila e bonus forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: youtube ....and stuff Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: youtube ....and stuff http://www.break.com/index/suv-cheats-to-win-race-2048124 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 (editat) Re: youtube ....and stuff Elevii lui Chuck Noris [video=youtube;QiLXx-0W8Q4] Editat Aprilie 30, 2011 de Astral Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: youtube ....and stuff Am cautat pe forum "mudfest" si nu am gasit asa ca pun link sa vedeti hal de distractie. HtwNKDUeA8M Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: youtube ....and stuff Unii chiar au talent :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: youtube ....and stuff un gard fain vazut in pelerinaj prin neamt, :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: youtube ....and stuff un fel de offroad urban mai destept :)) http://player.vimeo.com/video/9970489?title=0&byline=0&portrait=0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: youtube ....and stuff Ko9UhLq2qh0 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: youtube ....and stuff Daca Goganul poate sa faca asta cu Patrolul, accept ca Patrolul, este la fel de tare ca Samuraiul :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: youtube ....and stuff :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: youtube ....and stuff De urmarit cand facem urmatoarea asigurare :ha::uameni Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: youtube ....and stuff Astral, sa-ti fie rusine ca ai ajuns, "om batran", sa colportezi dezinformari in falsh!:old Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: youtube ....and stuff De urmarit cand facem urmatoarea asigurare :ha::uameniv=Wh_fYVC5bNw&NR=1 Nu fii surprins,daunele rezultate din accident se platesc din asigurarea vinovatului (gard,poarta,conducte gaz,etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: youtube ....and stuff Nu fii surprins,daunele rezultate din accident se platesc din asigurarea vinovatului (gard,poarta,conducte gaz,etc) ...mai ales copacul. Aici si eu sunt TARE surprins. Nu stiam ca asiguratorul repara copacul. Eu as vrea sa vad si cum :ha: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: youtube ....and stuff ...mai ales copacul. Aici si eu sunt TARE surprins. Nu stiam ca asiguratorul repara copacul. Eu as vrea sa vad si cum :ha: Prin altoire va face dintr-un plop un prun :ha::ha: Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: youtube ....and stuff ...mai ales copacul. Aici si eu sunt TARE surprins. Nu stiam ca asiguratorul repara copacul. Eu as vrea sa vad si cum :ha: Eu am specificat acolo ce fel de pagube. Sunt patit. Cat despre reparatul copacilor :W 2 Romania! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate