Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Restaurarea unui G280, ca la carte zic eu.http://www.youtube.com/watch?v=_f5OB3gPOKg&feature=related

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe ce stau gagicile ?

pe... :grin: (nu va ganditi la prostii!) niste chestii din sticla:

2:29 - reflexie ciudata la prima din stanga, jos, in spatele ei, si baza chestiei din sticla la cea de a doua din stanga, cu reflexii ciudate (adica ce nu aveau ce cauta acolo)

3:41 - se vad si mai bine cele de la min. 2:29

:wink:

oricum, partea video e posibil sa fi fost si editata ulterior...

Link spre comentariu

Nu prea sunt de acord... Daca va uitati la buci, si stiu ca va uitati :grin:, sunt rotunde atunci cand stau "jos". Ar fi trebuit sa fie plate, nu? daca stai jos.

Eu cred ca au, lipit de picior, un suport ce se indoaie doar pana la 90 gr. si se fixeaza in scena. Daca sunteti atenti, sunt cateva cadre de aproape in care fetele isi aranjaza tocul piciorului ce ramene pe sol inainte sa se "aseze".

Pantalonul e larg si pana la pamant, evazat ce permite ascunderea suportului ce probabil este fixat pe picior pana sub fese.

Am vazu un nr. de magie f asemanator acum cativa ani si era expicat, apoi, cum a facut.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Nu prea sunt de acord... Daca va uitati la buci, si stiu ca va uitati :grin:, sunt rotunde atunci cand stau "jos". Ar fi trebuit sa fie plate, nu? daca stai jos.

Eu cred ca au, lipit de picior, un suport ce se indoaie doar pana la 90 gr. si se fixeaza in scena. Daca sunteti atenti, sunt cateva cadre de aproape in care fetele isi aranjaza tocul piciorului ce ramene pe sol inainte sa se "aseze".

Pantalonul e larg si pana la pamant, evazat ce permite ascunderea suportului ce probabil este fixat pe picior pana sub fese.

Am vazu un nr. de magie f asemanator acum cativa ani si era expicat, apoi, cum a facut.

Si eu cred in varianta asta pentru ca piciorul de sprijin este acelasi, chiar daca isi sucesc pozitia la un moment dat : stangul.

Link spre comentariu

mda... asta mi-a scapat, cu fixarea piciorului, cred ca ma uitam prea atent la boochi :grin:

probabil ca au o tija telescopica, pt ca la umblat nu topaie pe ea, si ar trebui sa fie suficient de bine infipta in podea sa le sustina... si se "gandesc" ceva pana se aseaza sau pleaca de acolo...

chinezii astia!...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

I-a dat DAUNA TOTALA :ha: :uameni

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Asta e tot ce pot simpatizantii USL :g

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare