Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

@omoroka:

Inca nu am auzit de o masina careia, daca i se opreste motorul, sa nu-i mai tina franele sau sa nu-i mai mearga directia...

Stima,

Dragos

citeste aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53758-Invitatie-pt-Sambata-19-iunie-vf-Leaota-bujorii-de-munte&p=591274&viewfull=1#post591274

eram si eu de fata

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea mi se pare super-tare . AM inteles ca ar avea si un senzor frontal (dupa cum se vede in min 1:40)[video=youtube;eSi6J-QK1lw]

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

nu mai stiu ce sa inventeze

eu cred ca asta inceara si cocalarii de la noi, sa le muti masina, ca vrea sa o vanda

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

asta merge exact, dar exact ca patrolul meu (94) doar ca are altfel ceasurile de boord

:ha:http://www.youtube.com/watch?v=t18m6PPkIaI&feature=related

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

si aici unu fara gume dar cu ambitie

Link spre comentariu

cerinte

-masina de teren preparata

- decapotabila e bonus

Link spre comentariu

un gard fain vazut in pelerinaj prin neamt,

IMG_0507.thumb.jpg.a9a51a965b4ec20342dc8ad511157b38.jpg

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

De urmarit cand facem urmatoarea asigurare :ha::uameni

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

De urmarit cand facem urmatoarea asigurare :ha::uameniv=Wh_fYVC5bNw&NR=1

Nu fii surprins,daunele rezultate din accident se platesc din asigurarea vinovatului (gard,poarta,conducte gaz,etc)

Link spre comentariu

Nu fii surprins,daunele rezultate din accident se platesc din asigurarea vinovatului (gard,poarta,conducte gaz,etc)

...mai ales copacul. Aici si eu sunt TARE surprins. Nu stiam ca asiguratorul repara copacul. Eu as vrea sa vad si cum :ha:

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

...mai ales copacul. Aici si eu sunt TARE surprins. Nu stiam ca asiguratorul repara copacul. Eu as vrea sa vad si cum :ha:

Prin altoire va face dintr-un plop un prun :ha::ha:

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

Eu am specificat acolo ce fel de pagube. Sunt patit. Cat despre reparatul copacilor :W 2 Romania! :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare