hdragos Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=cpi2IAec9Ho tipa este romanca,se numeste catrinel si a fost pe primele pagini in mai toata presa din americana si este femeia vizionate de cele mai multe persoane dintr-o data,datorita acestui clip publicitar. ca doar audienta super bowl este renumita. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: youtube ....and stuff Foarte tare :ha::ha::ha: http://www.videobash.com/video_show/prank-with-a-ring-1232?utm_source=2leep&utm_medium=PT&utm_campaign=2leep Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: youtube ....and stuff Ce face vodka din om :x My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff RqngX28Bf94 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff ...de azi am probleme cu gatul....:ha: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff =)) xTUwIpTm1zI Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff Cica "in grup" e mai bine :grin: gBnvGS4u3F0?hl=en mgCIKGIYJ1A?hl=en LuVPnW0s3Vo?hl=en ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff =)) xTUwIpTm1zI Asta-i televiziunea lui Mazare si Constantinescu din Constanta ... cum e turcu' si pistolu' ! :ha: Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: youtube ....and stuff Asta-i televiziunea lui Mazare si Constantinescu din Constanta ... cum e turcu' si pistolu' ! :ha: :ha::ha::ha::ha::ha::uameni :g ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: youtube ....and stuff Am patit-o numai eu sau a mai urcat si altcineva cu Patrolul in low pe acelasi tip de viroaga , usurel, incet si sigur , si la 2400 rpm , fara espament la 900grd C...? Cu copilul si sotia in masina , atent sa nu verse iaurtul din frigider.... 1 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: youtube ....and stuff ceva flex... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: youtube ....and stuff Am patit-o numai eu sau a mai urcat si altcineva cu Patrolul in low pe acelasi tip de viroaga , usurel, incet si sigur , si la 2400 rpm , fara espament la 900grd C...? Cu copilul si sotia in masina , atent sa nu verse iaurtul din frigider.... :ha::ha::ha: si eu m-am gandit de multe ori la lucrul asta dar mi-am zis in acelasi timp ca o fi panta mult mai abrupta decat ne dam noi seama din filmare :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: youtube ....and stuff Una de sezon. Soba e omologata. http://www.youtube.com/watch?v=NdCfZQsZEHQ! Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: youtube ....and stuff ieri spre o cabana in muntii zarandului zapada nu e mare...dar fara lanturi nu faci nimic forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: youtube ....and stuff ieri spre o cabana in muntii zarandului zapada nu e mare...dar fara lanturi nu faci nimic ...aiurea, ui`la Onix cum se descurca si fara... . :h5 P.S. : te invidiez ... Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: youtube ....and stuff Nu stiu daca a mai fost postat acest filmulet, sunt 250 de pagini, insa pe mine ma impresionat mobilitatea, agilitatea acestui 4x4 de exceptie S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: youtube ....and stuff Nu stiu daca a mai fost postat acest filmulet, sunt 250 de pagini, insa pe mine ma impresionat mobilitatea, agilitatea acestui 4x4 de exceptie A mai fost postat de del putin 3 ori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: youtube ....and stuff Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: youtube ....and stuff Reductii , nu minciuni . Si lamelare , deci se poate si cu foi de dafin . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 (editat) Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=wRQ4LvgpqHg Editat Februarie 15, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: youtube ....and stuff Innebunesc cu chainlink extreme ala! Cu doar doua trei postari mai sus am sters acelasi link. Ce sa zic, fiecare al zecelea nou membru il descopera si ne incanta si pe noi cu el. Poate descopera si ei functiile de cautare pe forum, sa vada daca exista deja sau nu o anumita tema. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doru_3678 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: youtube ....and stuff :br super :cort :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate