Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: youtube ....and stuff

[video=youtube;Z_HJ1IJWz7Y]

niste nesimtiti...sper sa faca la fel si unei mine....curand

:grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

niste nesimtiti...sper sa faca la fel si unei mine....curand

:grin:

Din pacate este ordin nu au voie sa se opreasca nu depimde de ei daca sunt manifestanti trec si peste ei. Armata americana a pierdut peste 6000 oameni de la inceputul razboaielor in Iraq din anii 90

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Din pacate este ordin nu au voie sa se opreasca nu depimde de ei daca sunt manifestanti trec si peste ei. Armata americana a pierdut peste 6000 oameni de la inceputul razboaielor in Iraq din anii 90

daa saraciii de ei....cred ca au ordin sa buseasca masini.....sa alerge dupa ele.....nu cred ca se opreau...daca mergeau deodata cu restul masinilor...:grin:

Link spre comentariu

cam putini

ce au cautat (si cauta) tot gasesc

nu se poate nici sa fi atat de nesimtit si sa conduci cau un zeu peste gunoaie ca ai cu ce...

adica... la cat sunt aia de inapoiati, masinile alea sunt adevarate comori, ca sa vii tu cu hummerul si sa ii inghiontesti ca sa se fereasca din calea TA

nu ma mir ca toata populatia e IMPOTRIVA "eliberatorilor"

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

cea mai inputita rasa de pe fata pamantului,doar 6000 pai sunt putini rau macar 600.000 si tot putini imi pare.

pai daca te comporti asa la cineva acasa nici nu e de mirare dece mai vezi cate unul deschis ca o conserva de catre o mina sau racheta.

oricum se stie ca armata americana nu este altceva decat o adunatura de drogati,nimic mai mult,sper sa moara pana la ultimul.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Te doare mintea :ha:

[video=youtube;O-hyVzTVDLg]

Editat de f_zoltan

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Mie mi se pare o prostie, o facatura. Nu ar fi prima ocazie cand se traduce orice altceva decat zic aia. In ton glumet aduceti-va aminte de scena cu Hitler in bunker.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare