Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: youtube ....and stuff

tipa este romanca,se numeste catrinel si a fost pe primele pagini in mai toata presa din americana si este femeia vizionate de cele mai multe persoane dintr-o data,datorita acestui clip publicitar.

ca doar audienta super bowl este renumita.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

=))

xTUwIpTm1zI

Asta-i televiziunea lui Mazare si Constantinescu din Constanta ... cum e turcu' si pistolu' ! :ha:

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Am patit-o numai eu sau a mai urcat si altcineva cu Patrolul in low pe acelasi tip de viroaga , usurel, incet si sigur , si la 2400 rpm , fara espament la 900grd C...? Cu copilul si sotia in masina , atent sa nu verse iaurtul din frigider....

• Like 1

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am patit-o numai eu sau a mai urcat si altcineva cu Patrolul in low pe acelasi tip de viroaga , usurel, incet si sigur , si la 2400 rpm , fara espament la 900grd C...? Cu copilul si sotia in masina , atent sa nu verse iaurtul din frigider....

:ha::ha::ha:

si eu m-am gandit de multe ori la lucrul asta dar mi-am zis in acelasi timp ca o fi panta mult mai abrupta decat ne dam noi seama din filmare :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

ieri spre o cabana in muntii zarandului

zapada nu e mare...dar fara lanturi nu faci nimic

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Nu stiu daca a mai fost postat acest filmulet, sunt 250 de pagini, insa pe mine ma impresionat mobilitatea, agilitatea acestui 4x4 de exceptie

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Nu stiu daca a mai fost postat acest filmulet, sunt 250 de pagini, insa pe mine ma impresionat mobilitatea, agilitatea acestui 4x4 de exceptie

A mai fost postat de del putin 3 ori.

Link spre comentariu

Reductii , nu minciuni .

Si lamelare , deci se poate si cu foi de dafin .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Innebunesc cu chainlink extreme ala! Cu doar doua trei postari mai sus am sters acelasi link. Ce sa zic, fiecare al zecelea nou membru il descopera si ne incanta si pe noi cu el. Poate descopera si ei functiile de cautare pe forum, sa vada daca exista deja sau nu o anumita tema.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare