Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Cateodata pierzi daca apesi frana si eviti un accident.

Cretinul din filmulet nu i-a dat decat avarii.

Norocul celui care filmeaza ca avea camera montata pe bordul unui Patrol

[video=youtube;0x-RMyKqhUw]http://www.youtube.com/watch?v=0x-RMyKqhUw

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a mai fost o discutie pe tema videoclipului acesta pe forum. dar nu-l mai gasesc pe unde a fost pus.

Eu am vazut un caz asemenator asta iarna pe calea ferentari, din fericire fara accident la final, cand un Audi allroad, mergand pe drum drept dar repede a fost furat... nici nu stiu cum sa-i zic la fenomenul asta... de linia de tramvai extrem de alunecoasa si a zburat pe contrasens unde a fost evitat in ultima clipa de o alta masina.

De atunci am mare grija la liniile de tramvai... si nu numai

Va salut !

Link spre comentariu

a mai fost o discutie pe tema videoclipului acesta pe forum. dar nu-l mai gasesc pe unde a fost pus.

Da, are topic propriu, ceva cu Nissan, pentru cei tari cu inima. Acolo s-a dezbatut in detaliu. Munteanu, vezi si acolo.

Samurai incepator
Link spre comentariu

http://www.youtube.com/watch?v=uRLl86nyPtsNu pot sa cred ca avea 4x4 cuplat !

Da, are topic propriu, ceva cu Nissan, pentru cei tari cu inima. Acolo s-a dezbatut in detaliu. Munteanu, vezi si acolo.

.........Adica aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70025-Navara-nu-este-indicat-cardiacilor!

Link spre comentariu

Buna ziua !

Chiar daca poate sezonul a trecut, sau daca clipul e mai vechi, rulatul cu masina pe zapada poate fi deosebit in anumite conditii:

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Mie in afara de faptul ca are copii la bord la traversare unui pasaj atat de riscant mi se pare interesant ca nu e nimeni care sa-l ghideze cat de cat. Este din pacate si o chestiune ce lipseste la multe din iesirile noastre in grup, la trecerea pasajelor cu risc.

Foarte amuzant e si faptul ca imediat dupa ce scoate copii scoate lada frigorifica cu bere :ha::ha:

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Credeti ca tipul a vrut sa se rastoarne? A fost un accident. Iar la standardul de azi al sistemelor pasive de siguranta pt. copii, pustii au ramas doar cu sperietura (poate nici atît), si si aia muuult mai mica decit a soferului. Pt. ei "tumba" a fost probabil APROAPE ca la Disney-Land, dar cu mai putini G.

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

LR de departe este seful lor,ML nu prea avea nici o treaba dar s-a descurcat binisor,din pacate LC nu mai e cea fost ,iar nissan este de ceva timp de ras in off-road,cel putin in acest clip este o rusine de masina,dar nu numai aici,renault si-a batut joc de aceasta marca cel potin la off-road,iar touareg se stie ca este cel mai capabil suv in off-road doar ca acum a devenit suv si LC,pajero deci competitia este mai acerba,dar cum erau la inceput cel putin la suv europene erau ML,Q7,X5 si touareg care e peste ele la off-road

Editat de hdragos
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Vizitator mao

Haideti sa fim totusi realisti.... de ex acelasi om se poate sa nu conduca la fel doua masini, daraminte ca acolo is cate masini atatia soferi. Testele astea sunt un fel de apa de ploaie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare