cipri778 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: youtube ....and stuff Puteau circula mai incet prin sat. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: youtube ....and stuff Ei, trebuia sa spui si la ce te referi! Cerculetele pe pasune de la 5:20 sunt idioate intr-adevar, dar in rest nimic din ce arata filmuletul asta nu ne este strain si noua. Mers pe forestiera, mers pe drum de exploatare, urcare pe albie (sunt locuri in care forestiera urca chiar pe albia viiturii, nu ai cum evita). Joaca in parau e iarasi evitabila, dar s-a mai vazut chiar si aici. Corect! N-am specificat la ce ma refeream dar ai intuit foarte bine: drifturile inutile pe pasune, "joaca" in parau (cred ca voiau sa-si spele rotile si puntile de noroi:uameni) precum si viteza cu care treceau prin localitati (cum zicea si @cipri778). It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff [video=youtube;G9C1-clYaVI] Editat Februarie 8, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: youtube ....and stuff Din pacate, astia sunt exact genul de "off-roaderi" :uameni din cauza carora unii dintre noi gasesc scoabe pe forestiere si sunt "intampinati" cu furci si topoare de catre localnici. Ce mai trist e ca aflam despre ei de pe youtube, in momentul in care nu-i mai putem "omeni":dr3:beat:beat:beat asa cum merita:ce:ce Inchideti granitele sa nu mai vina nimeni pe la noi, daca acei offroaderi mergeau a la carte tot se gaseau 2 sau 3 carcotasi care comentau imediat ,la noi se taie paduri la greu tafuri-le fac urme peste tot strica tot pe unde calca dar voi va legati de 2 sau 3 offroaderi . Rai mai sunteti unii. p.s. ma intorc in timp si ma gandesc la episodul cu mierla de apa de la sibiu unde la fel 2 ,3 carcotasii au avut multe de scris,oare colegii nostri care fac expeditii departe de granitele romaniei nu au facut vreo stricaciune chiar si involuntara nu conteaza. Haideti sa fim mai buni unii cu altii si sa nu cautam repede nod in papura si sa ne bucuram fiecare de sportul acesta asa cum putem. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: youtube ....and stuff Inchideti granitele sa nu mai vina nimeni pe la noi, daca acei offroaderi mergeau a la carte tot se gaseau 2 sau 3 carcotasi care comentau imediat ,la noi se taie paduri la greu tafuri-le fac urme peste tot strica tot pe unde calca dar voi va legati de 2 sau 3 offroaderi . Rai mai sunteti unii. p.s. ma intorc in timp si ma gandesc la episodul cu mierla de apa de la sibiu unde la fel 2 ,3 carcotasii au avut multe de scris,oare colegii nostri care fac expeditii departe de granitele romaniei nu au facut vreo stricaciune chiar si involuntara nu conteaza. Haideti sa fim mai buni unii cu altii si sa nu cautam repede nod in papura si sa ne bucuram fiecare de sportul acesta asa cum putem. Vad ca ai la locatie Chicago, IL... sora-mea sta acolo de multi ani.... ia zi-mi cum e, poti intra pe unde vrea muschiul tau sa faci offroad? Si mai ales, daca vine unul care nu-i din zona, se apuca sa isi bage masina prin rauri, pe pajisti etc? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: youtube ....and stuff Cine nu a traversat un rau pe langa pod sa dea primul cu piatra! Iar suntem moralisti? Eu stiu cel putin 2 iesiri organizate aici, cu multi dintre noi prezenti acolo, unde s-a trecut prin rau fara sa se provoace catastrofe ecologice. La una din ele nu am trecut si eu, ca eram pe 2 roti, dar la cealalta am trecut pe unde a mers toata coloana. Podul era la vreo 150 m in amonte (am aflat ulterior). In alta ordine de idei, sunt curios pe unde ar urca moralistii catre Sureanu de pe valea Ausel daca ar vrea sa evite albia de torent ce leaga doua forestiere pe vreo 100-150m. Yknot, daca vrei sa facem offroad numai pe bani, pe circuit inchis, sunt destui parlamentari care abia asteapta sa ne ajute in sensul asta. Legea picknicului iti spune ceva? Sensul postarii lui gabi ratiu era nu sa mearga toti pe unde-i rupe capul, ci ca in timp ce noi aparam mierla de apa si cocostarcul patat de stanca, padurile se taie, ursii se impusca si noi nu vedem padurea de pomi. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: youtube ....and stuff King of Hammers LIVE ultima zi http://www.braincrawler.com/king-of-the-hammers-2013/ Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: youtube ....and stuff Am fost gata,gata sa postez cele ce urmeaza in sectiunea "muzica noastra preferata".:wink: Unde este limita dintre pasiune si nebunie?Hm,greu de spus... ps. in clipul care urmeaza imi place cum ii incalzeste vocea inainte de prestatie: Minardi...pentru vremurile demult apuse... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff Vad ca ai la locatie Chicago, IL... sora-mea sta acolo de multi ani.... ia zi-mi cum e, poti intra pe unde vrea muschiul tau sa faci offroad? Si mai ales, daca vine unul care nu-i din zona, se apuca sa isi bage masina prin rauri, pe pajisti etc? Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar sa stii un lucru ce masini sunt pe aici nu o sa vezi in romania foarte curand,si lasa nu fece pe moralistul cu mine ca nu tine ,un popor de carcotasi rautaciosi din punctul meu de vedere asta suntem o mare parte dintre noi. 1 Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff https://www.youtube.com/watch?v=TCkrOEqIzrk https://www.youtube.com/watch?v=JjsaLcRWBsE&NR=1&feature=endscreen Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff aproape de o catastrofa multa minte nu se cere... pana la urma, tot a reusit Editat Februarie 9, 2013 de f_zoltan folositi butonul "insert video" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff La aceasta postare s-a folosit butonul "insert video". Motiv: nu e colegial ca f_zoltan sa aiba tot timpul de corectat dupa noi. Editat Februarie 9, 2013 de nomad Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: youtube ....and stuff La aceasta postare s-a folosit butonul "+ Raspunde la Discutie". Motiv: Altfel nu vad "casuta" cu clipul din cauza reclamei.:grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: youtube ....and stuff Cine nu a traversat un rau pe langa pod sa dea primul cu piatra! Iar suntem moralisti? Eu stiu cel putin 2 iesiri organizate aici, cu multi dintre noi prezenti acolo, unde s-a trecut prin rau fara sa se provoace catastrofe ecologice. La una din ele nu am trecut si eu, ca eram pe 2 roti, dar la cealalta am trecut pe unde a mers toata coloana. Podul era la vreo 150 m in amonte (am aflat ulterior). In alta ordine de idei, sunt curios pe unde ar urca moralistii catre Sureanu de pe valea Ausel daca ar vrea sa evite albia de torent ce leaga doua forestiere pe vreo 100-150m. Yknot, daca vrei sa facem offroad numai pe bani, pe circuit inchis, sunt destui parlamentari care abia asteapta sa ne ajute in sensul asta. Legea picknicului iti spune ceva? Sensul postarii lui gabi ratiu era nu sa mearga toti pe unde-i rupe capul, ci ca in timp ce noi aparam mierla de apa si cocostarcul patat de stanca, padurile se taie, ursii se impusca si noi nu vedem padurea de pomi. Cine a zis de offroad pe bani? Pe mine unul ma seaca comportamentul asta de copil tembel, cand iesi in teren si faci cerculete in iarba, mergi ca idiotul cu viteza prin sate, te dai prin albia raului in sus si in jos doar sa te simti tu bine. Cei care pot avea de suferit de pe urma practicior astea suntem tot noi. Si culmea, lucrurile astea facute de niste musafiri in tara noastra. Voi ati face la fel intr-o tara straina? Daca inca avem libertatea sa facem offroad la noi in tara, sa incercam sa pastram asta cat mai mult timp, bunul simt fiind cel in cauza sa ne ajute la asta. 2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: youtube ....and stuff Pe mine unul ma seaca comportamentul asta de copil tembel ... mergi ca idiotul cu viteza prin sate. Nu ca as fi adeptul vitezei sau aparatorul vitezomanilor, dar o mare vina o are infrastructura, legislatia (sau mai degraba lipsa ei:wink:) si edilii locali care permit asa ceva. În RO sînt foarte putine localitatile care au centura de ocolire, zona pietonala prin centrul ei sau macar o limitare de 30Km/h. Legea spune 50 Km/h în localitate, egal daca este o comuna pe Valea Muresului prin care trece Drumul European sau un catun idilic carpatin, cu o ulita prafoasa, pe care daca rulezi legal, ridici un praf de nu se mai depune o saptamîna, omori o gaina sau o gîsca la fiecare 50m, stropesti cu apa din balti pîna pe acoperisul caselor de la strada iar la slujba de duminica vei fi cel mai pomenit personaj împreuna cu toata familia ta :ha:. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=mlrhYuyKPBE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: youtube ....and stuff Pe mine unul ma seaca comportamentul asta de copil tembel (...) te dai prin albia raului in sus si in jos doar sa te simti tu bine. (...) Si culmea, lucrurile astea facute de niste musafiri in tara noastra. Voi ati face la fel intr-o tara straina? No las'ca o fac mai des bastinasii :) Te las pe tine sa le transmiti baietilor parerea ta aici. Ma bucur sa aud insa ca esti dintre cei care respecta viteza legala 100%. In alta ordine de idei, cand vreau sa postez ceva care dureaza prea mult, mi se intampla sa comprim filmarea pe repede inainte, dar asta nu inseamna ca sunt in stare sa merg cu 80-90 km/h in teren. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff Se poate cinta la tobe si asa. Editat Februarie 13, 2013 de f_zoltan insert video, dammit Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: youtube ....and stuff Superb ! * * postare realizata prin intermediul "insert video" Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: youtube ....and stuff Superb intr-adevar. Si multam', Nomad! :D Sper sa ma exprim corect: cele doua masini una langa alta par ca statuia lui David alaturi de monstrul lui Frankenstein. Frumusetea nobila a Mercedesului e din o alta lume comparativ cu Bruta. Cea din urma e un frumos si total inutil exercitiu ingineresc, o chestie facuta numai ca sa vada daca se poate. Dar are farmec, indiscutabil! Mai risc o comparatie: un pahar de cristal cu coniac fin, frantuzesc alaturi de o halba zdravana de vodka ruseasca de calitate. Ambele iti ofera senzatii unice, dar au target total diferit :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: youtube ....and stuff Sper sa ma exprim corect: cele doua masini una langa alta par ca statuia lui David alaturi de monstrul lui Frankenstein. Frumusetea nobila a Mercedesului e din o alta lume comparativ cu Bruta. Cea din urma e un frumos si total inutil exercitiu ingineresc, o chestie facuta numai ca sa vada daca se poate. Dar are farmec, indiscutabil! Mai risc o comparatie: un pahar de cristal cu coniac fin, frantuzesc alaturi de o halba zdravana de vodka ruseasca de calitate. Ambele iti ofera senzatii unice, dar au target total diferit :) Frumoasa si bestia... :wink: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Dureri de cap? Grija la ce doctor mergeti ! http://www.youtube.com/watch?v=5YmsrzF4KdQ Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: youtube ....and stuff Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: youtube ....and stuff aglomeratie mare la groapa :grin: interesant de urmarit Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: youtube ....and stuff aglomeratie mare la groapa :grin: interesant de urmarit Gasesc foarte interesant spiritul acestei competitii, mai ales cum toti concurentii prefera sa-l ignore sau cel mult "sa se frece" de ala cu Suzuki rosu imobilizat, unul nu se opreste sus sa-l traga si pe el... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate