Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Super fain clipul!:h5

By the way; asta e un exemplu de cum se "înfrumuseteaza" testul Dyno... ; fara toba finala si fara carcasa filtrului de aer :wink:

În realitate, la esapament, dupa cele doua "flex"-uri scuipatoare de flacari, mai vine asta:

EndtopfAudiR8.jpg.2d5c8328a0c15e4b04e2bf865caf60c0.jpg

Sau varianta tuning:

heffneraudir82606492360.thumb.jpg.b49a6db795b77016689d688d13ca6cbb.jpg

Iar cela doua filtre cilindrice, se afla de fapt într-o cutie

luftfilter-2-1073014969743883618.jpg.fab9b5191d392a7080fed7714deeeffd.jpg

cu capac (evtl. din carbon)

http://www.google.de/imgres?um=1&hl=de&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbnid=fe2KHXggQ3TNpM:&imgrefurl=http://shop.afterbuy.de/Auto-Carbonteile-Audi-Audi-R8-Echt-Carbon-Abdeckunng-Motor-Luftfilterkasten-Coupe-Spyder/a42477272_u6847/&docid=VSY3vbY1bmq7xM&itg=1&imgurl=http://bilder.afterbuy.de/images/ZZRWR/C_380.jpg&w=500&h=253&ei=o35DUYuXM4WjtAb624GoBQ&zoom=1&sa=X&ved=0CHoQrQMwDw&iact=hc&vpx=503&vpy=401&dur=456&hovh=146&hovw=263&tx=162&ty=82&page=1&tbnh=146&tbnw=263&start=0&ndsp=26

Banuiesc ca "omiterea" acestor acesorii pe dyno-test, "aduce" la aceasta motorizare "negru pe alb", ceva între 50-80 CP.

Chiar si casele mari au "jmekeriile" lor. :id

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[video=youtube;XKy6a-ptHTQ]

Imi face impresia ca magaoaia asta a fost la cel putin un TAT. Frumoasa, dar daca e aceea, nu a facut mare branza la trial.

Samurai incepator
Link spre comentariu

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8UUVR4JJnBw

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8UUVR4JJnBw

Comportamentul calului cat si dresajul acestuia la superlativ,scopul este sub orice critica,un animal calare pe un cal omarand in chnuri un taur,practic un bou care e ofticat ca nu mai poate sa f...ta.

Editat de Max
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Comportamentul calului cat si dresajul acestuia la superlativ,scopul este sub orice critica,un animal calare pe un cal omarand in chnuri un taur,practic un bou care e ofticat ca nu mai poate sa f...ta.

Mda, din nou fundamentalismul drepturilor animalelor. Cine opreste spaniolii sa vorbeasca la fel de noi? "Barbarii aia care infig cutite in porci in loc sa-i asomeze cum e civilizat." Sau poate "mancatorii de cai, halitorii de lebede" si toate celelalte stereotipuri idioate. Tipul asta se "joaca cu mancarea", e adevarat, dar cu ce e mai condamnabil decat 4 galigani care se arunca pe porc si il injunghie? Taurul macar are sansa stravezie de a-l prinde pe picador pe picior gresit.

Asa ne place noua sa judecam chestii despre care nu stim nimic! Evident, si mie-mi pare rau de taurul ala, nu pricep nimic din ceea ce spaniolii considera a fi sport, dar cine-mi da mie dreptul sa ii judec? Ce naiba stim noi despre ei ca sa spunem ca-si ascund impotenta in spatele uciderii animalelor. Orice neam isi are ciudateniile proprii, dar e mai interesant sa le canim pe ale altora. Dragos, nu am treaba cu prima parte a mesajului tau, dar ultima propozitie e prea de tot.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

E posibil sa merite facut un split la discutia legata de drepturile animalelor. Daca adunam toate clipurile de pe internet cu animale macelarite, iese ceva singeros rau. Nomad, stii cum plange un miel cand e omorat? Ai auzit vreodata sunetul scos de un iepure cand e palit? Ai vazut vreodata pe cineva taind capul unui pui si lasandu-l sa zburataceasca pana il parasesc puterile? Ai vazut cum arata un urs prins in capcana sau lat care s-a chinuit zile intregi pana sa moara? Grozavii de astea se intampla nu in Faroe sau in Sevilla, ci chiar la noi si sunt la fel de no-comment.

Clipul cu Faroe chiar imi da insa o tema noua. Nu stiu cum e viata acum acolo, dar ti-a dat prin minte ca oamenii aia poate sunt dependenti de captura de balene(ca acum 100 de ani)? Ce altceva sa faca pe o insula pietroasa din Atlanticul de Nord? Cica graul nu se prea face pe acolo, nici citricelor nu le prea merge. Bine ca timp de vreo 2 secole pescuitul de balene era o adevarata industrie in vestul Europei (si se facea numai pentru un singur scop, uleiul de balena folosit pentru iluminat), acum aia care nu au ce manca decat daca omoara balene sunt considerati barbari.

Later edit: Sa stiti ca pescarii japonezi ucid in mod regulat delfinii aia draguti si inteligenti. Barbarii de eschimosi traiesc mancand focile alea dragalase, fara sa le pese de ochii lor blajini. Sa nu mai zic de laponi care masacreaza renii. Rudolf, pazea!

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Nu cred ca este cel mai bun exemplu, dar daca prin reducere la absurd ai fi prizonierul talibanilor, urmezi sa fi executat si ei ti-ar oferi variantele: sa fi omorat ca Ghita de Ignat adica legat de picioare cu vreo 3-4 in spinare in timp ce unu' iti face felu', sau o lupta directa cu cel care iti vrea gatul. Ce ai alege?

Stiu ca animalul ala nu are dreptul/posibilitatea de a alege sa lupte sau nu, dar eu cu siguranta nu as dori sa fiu in ring cu el, intr-o mana cu o darza rosie si un cutit in ailalta.

Daca comentariul este ofensator, rog stergerea lui.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

@f_zoltan :

Nu te enerva Zoly,in principiu sunt de acord cu tine ! M-am oprit la a doua filmare,pentru ca altfel riscam sa schimbam complet acest topic.

Legat de Faroe, eu unul nu cred ca locuitorii respectivei insule sunt si azi dependenti de vanatoarea de balene,pe principiul - ce vaneaza,aia mananca.Cred mai degraba ca e vorba de traditie si ca mananca ceea ce mananca si danezii sau norvegienii.Iar ca fapt divers,in traducere din feroeza,insulele Faroe insemna insulele oilor.

Exceptand un urs prins in lat sau capcana,am vazut toate celelalte grozavii amintite de tine.

L.E. Cu ani in urma,inainte de '89,imi amintesc ca la tara sacrificam in preajma sarbatorilor de craciun un exemplar din specia porcinelor.Cu tot respectul,nu tin minte sa fi venit tot satul sa asiste la spectacol.Asa cum spune mai jos si colegul @sebasd,e o mare diferenta de abordare a lucrurilor.

Editat de nomad
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Mda, din nou fundamentalismul drepturilor animalelor. Cine opreste spaniolii sa vorbeasca la fel de noi? "Barbarii aia care infig cutite in porci in loc sa-i asomeze cum e civilizat." Sau poate "mancatorii de cai, halitorii de lebede" si toate celelalte stereotipuri idioate. Tipul asta se "joaca cu mancarea", e adevarat, dar cu ce e mai condamnabil decat 4 galigani care se arunca pe porc si il injunghie? Taurul macar are sansa stravezie de a-l prinde pe picador pe picior gresit.

Asa ne place noua sa judecam chestii despre care nu stim nimic! Evident, si mie-mi pare rau de taurul ala, nu pricep nimic din ceea ce spaniolii considera a fi sport, dar cine-mi da mie dreptul sa ii judec? Ce naiba stim noi despre ei ca sa spunem ca-si ascund impotenta in spatele uciderii animalelor. Orice neam isi are ciudateniile proprii, dar e mai interesant sa le canim pe ale altora. Dragos, nu am treaba cu prima parte a mesajului tau, dar ultima propozitie e prea de tot.

Nu e vorba neaparat de drepturile animalelor ci de a ucide o vietate pentru distractie.Iar daca ai ocazia spune-le si spaniolilor ca "barbarii" omoara porcul cu cutitul nu din dorinta de a se distra sau de a-si satisface vreun capriciu morbid ci cu un scop si anume faptul ca asa se scurge cea mai mare cantitate de sange din corp si ca rezultat carnea se pastreaza mult mai bine si este mult mai sanatoasa si mai gustoasa.Si un alt amanunt ,este crescut pentru mancarea familiei si sa nu uitam ca pt multe dar multe familii din Romania porcul este o sursa pretioasa de hrana.Parerea mea este ca nu sufera comparatie cazurile...

Crezi ca asomarea porcului a fost introdusa de UE din prea multa preocupare vizavi de sentimentele lui (porcul) ..parerea este ca doar pt a avea controlul asupra numarului de animale sacrificate si apoi pt a putea impozita pe cei care si vand in plus...deci impozite ...deci introducerea pe piata noastra a marfurilor lor fara gust.

Ca idee nu crezi ca omorarea taurilor in chinuri , mediatizarea lor , promovarea acestor coride nu este mult mai sangeroasa de sacrificarea porcului la romani ? ...daca sunt asa preocupati de suferinta ..nu crezi ca prima directiva ar fi interzicerea coridelor?

Vizavi de impotenta cred ca , colegul sa referit la faptul ca exista alte cai de a-ti demonstra barbatia, curajul etc in fata unei multimii care culmea te mai si platesc pentru asta decat sa omori un animal, doar ca el a fost mai transant .

Link spre comentariu

http://stiri.rol.ro/bautura-bat-o-vina-vezi-cum-o-femeie-beata-este-luata-de-val-la-propriu--864369.html

Click pe butonul play de sub imagine.

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Noul Suzuki SX4... cam aduce a Mitsubishi ASX :grin:

Ma intreb de la cine au luat motorul diesel 1.6 de aceasta data: de la Volkswagen care detine foarte multe actiuni Suzuki sau tot de la Renault?

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare