yitzack Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=v_3Q77y3OmQ de vazut pana la capat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: youtube ....and stuff Eu cred ca il cunosc si pe proprietarul scuterului . Il cheama : halten, dies ist mein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=v_3Q77y3OmQ de vazut pana la capat Asa crapa foarte multi in pasajul Unirii ,Obor si Victoriei. (Bucuresti).Este cool sa-i dai talpa in pasaj :pr Selectie naturala. . "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: youtube ....and stuff Asa crapa foarte multi in pasajul Unirii ,Obor si Victoriei. (Bucuresti).Este cool sa-i dai talpa in pasaj :pr Selectie naturala. . Asta nu-i nimic dar stai sa vezi cand vor face astia pasaju subteran in "Y" de la Casa Presei Libere, cati se vor infige in el mai ales ca vor veni lansati de pe DNu :grin: Defapt mai grav e de noi cei nevinovati ca de ei nu-mi fac griji. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: youtube ....and stuff Din pacate ,cel mai simplu kit cat de cat mai professional, pleaca de la 700-800 USD. Astept sa se mai ieftineasca :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: youtube ....and stuff exista si varianta in care iti montezi compresor butelie si goarna -o sa iesi mult mai ieftin cu acelasi efect. orice magazin cu accesorii de camion are tot ce iti trebuie pt asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: youtube ....and stuff De parca nu sunt destui idioti in Romania care claxoneaza, mai puneti-va si goarne sa fiti primii... Asta chiar ca nu o inteleg. Daca ar fi dupa mine mai ales la taximetristi li le-as baga undeva si apoi sa tot claxoneze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff De parca nu sunt destui idioti in Romania care claxoneaza, mai puneti-va si goarne sa fiti primii... Asta chiar ca nu o inteleg. Daca ar fi dupa mine mai ales la taximetristi li le-as baga undeva si apoi sa tot claxoneze.... Taximetristii claxoneaza si dau flashuri pt ca au maimuta .In Bucuresti e grav. Editat Iunie 1, 2013 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: youtube ....and stuff Taximetristii claxoneaza si dau flashuri pt ca au maimuta .In Bucuresti e grav. Maimuta e invechita,acum se poarta roti mai mici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: youtube ....and stuff Maimuta e invechita,acum se poarta roti mai mici Nu se poate !!:ha: :ha: :ha: :ha: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: youtube ....and stuff ba se poate, de cand pt maimuta te alegi cu dosar penal. Am vazut pe o laguna niste roti de matiz... Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=38jDQkkaxT8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/watch?v=NfoN6hUPtTs&feature=player_embedded Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: youtube ....and stuff Vodka! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff STUPID woman parking a SMART car :ha: ...si cea mai buna iesire din parcare : ..inca un SMART :ha: http://www.youtube.com/watch?v=5en64LYDz90 Editat Iunie 8, 2013 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff Totul a mers bine pana a venit politia.Nu am vazut cocalari si auzit claxoane. :br:br:br:br:10 http://www.liveleak.com/view?i=d8f_1370689757 1 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff Ce sa mai zic...no comment. Alta tara, alta mentalitate. Ideea e ca acum vreo 2 ani am vazut live faza asta in intersectia de la Plaza. Nu functionau semafoarele si totul era blocat (cred ca daca picau din cer masinile nu se incurcau in asemenea hal). Dupa cateva minute in care nu s-a mai miscat nimeni un nene s-a dat jos din masina si a inceput sa 'descurce incurcatura'. Evident zburau injuraturi si claxoane din toate partile, dar in cateva minute s-a rezolvat problema. Initial am crezut ca omul e nebun, dar a dovedit contrariul. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff De parca nu sunt destui idioti in Romania care claxoneaza, mai puneti-va si goarne sa fiti primii... Asta chiar ca nu o inteleg. Daca ar fi dupa mine mai ales la taximetristi li le-as baga undeva si apoi sa tot claxoneze.... Nu sunt adeptul ,dar cateodata e o solutie pt nesimtitii din trafic. Mai jos ai un exemplu mai "deplasat" :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff reclama 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff Taare mult as vrea sa vaz io niste masini d-astea smechere patruicspatru cum merg ele in teren cu aia saptizaci-optzaci la ora , dupa prima ora de mers in teren ... cu aia saptizaci-optzaci . Si mai mult , cum mai tin ele directia dupa a treia saritura ... ca toate reclamele la Mahindra cam asta zic ele ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff ... ca toate reclamele la Mahindra cam asta zic ele ... Naaaaaaaaaa,e muuuult mai simplu: tu nu-ntelegi filmele indiene!Nu sunt nici pe departe un connoisseur,ca sa zic asa,da' cred ca pentru a intelege cum e cu Mahindra tre'sa o iei de la inceput cu perioada Raj Kapoor (Vagabondul) ... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff Pai , chiar cu asta am inceput ... ( si mi-a traumatizat copilaria - dovada sta faptul ca am dansat la nunta mea si probabil ca voi repeta la nunta lu' fii-mea ...) ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff Pai , chiar cu asta am inceput ... ( si mi-a traumatizat copilaria - dovada sta faptul ca am dansat la nunta mea ...) ... Incerc sa mi te imaginez... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff Inlocuieste palatele cu bibliotecile , si elefantii cu Pegas Sport ! Succes ! Cosmar placut ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: youtube ....and stuff www.youtube.com/watch_popup?v=W3yBvamQVJE 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate