Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

In afara VIP-urilor, care trimit auto cu avionul inainte sa aterizeze ele, chiar nu vad sensul acestei scule. Ca realizare tehnica , intr-adevar este ceva deosebit , pentru noi romanii.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fizica jocului este absolut impresionanta!!! Abia astept sa apara. Au si Defender! :grin: http://www.youtube.com/watch?v=75ysR3p7TtA

Acestea sunt niste moduri facute de comunitate care nu merg chiar ok, jocul va contine numai acareturi rusesti gen uaz, maz, kraz etc.

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu

Macar pe calculator sa mearga si Defender-ul :))))

Da' ce, Y60-ul nu merge nici pe calculator? :ha:

Acestea sunt niste moduri facute de comunitate care nu merg chiar ok, jocul va contine numai acareturi rusesti gen uaz, maz, kraz etc.

Din cate am vazut sistemul ala cinetic functioneaza foarte bine si pe 2 axe si pe 3 si chiar pe mai multe (am vazut intr-un demo un Luaz cu remorca). Asadar cred ca baietii pot simula extrem de realist cam orice vehicul. Daca insa vor sa se axeze numai pe rusesti, asta e...

Link spre comentariu

Un promo amuzant cu o tipa sexy pe bicicleta, pentru show-ul umoristic al lui Paul Hogan (actorul care l-a interpretat pe cowboy-ul australian din Crocodilul Dundee).

Video: Lady on Bicycle Grabs Too Much Attention

http://1.1.1.1/bmi/cdn.cyclingforums.com/7/76/350x700px-LL-76071dd6_564986_439334219447070_460886123_n.jpeg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare