Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Tare. Foarte inteligent cățelul. Și foarte mare hoțoman. :ha::ha:ha:

Mi-a plăcut foarte mult!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Interesant: - există și în Romania, pentru doritori.

Toate cele bune!

esti constient ca daca observa astia ca nu iese numarul la poza, isi fac un scop in viata sa te caute pe traseu pana te gasesc si te baga la alt articol mai nasol decat o amenda pentru radar

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

... vesnicele englezisme ... Ce treaba are oaia cu pastaia ? ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Interesanta coregrafia, parca ar fi marca Michael Flatley! Si de moldovence..., ce sa mai zic! :wink:

http://video.rol.ro/nunta-moldoveneasca-72373.htm

Neinspirata comparatia ta....

Mirii sunt dansatori in ansamblul Fluierasul din Moldova de peste Prut, iar nuntasii sunt colegii lor...

Link spre comentariu

Neinspirata comparatia ta....

Mirii sunt dansatori in ansamblul Fluierasul din Moldova de peste Prut, iar nuntasii sunt colegii lor...

Acum, ce sa fac si eu, chiar Mihai Petre nu sunt..., poate el gasea o comparatie mai buna!

Am urmarit dansul pana la sfarsit, de unde am aflat si eu ca este vb despre ansamblul Fluierasul! Nu am vrut sa jignesc maestrul dansului irlandez si nici sa diminuez succesul si munca ansamblului Fluierasul; am facut comparatia aceasta gasind ambele dansuri la fel de energice si de frumoase! Dansul irlandez m-a fascinat si incantat de f. mult timp,... dansul moldovenesc este o descoperire recenta! Cat despre moldovence..., cum spuneam si mai inainte! :oo :ha:

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere, si n-aveti decat sa ma injurati, dansul lui Flatley poate fi apreciat doar pentru munca depusa pentru ca altfel mi se pare anost, fara culoare, repetitiv, fara imaginatie, doar tropaiala din picioare, bratele nu sunt folosite, intregul corp da impresia ca e teapan pe tot parcursul dansului (cum am spus, de apreciat tehnicitatea!), dar nu are nici un farmec, nu-ti inspira nici o traire, n-are nici o schimbare de ritm, si ca sa fiu subiectiv pana la capat, inclusiv numele sugereaza parca dansul lui : FLATley !

Daca as indrazni o comparatie cu ceva dans de-al nostru, as spune ca e un fel de : "sarba tot pe loc, pe loc, pe loc", dar nici asta n-ar fi foarte fericita pentru ca si sarba are o identitate clara si farmec propriu....

Faptul ca este promovat si are super-spectacole este cu totul altceva......

Link spre comentariu

In clipul comentat, doar ansamblul este moldovenesc, dansul nu:wink:

Dansurile moldovenesti in pereche sunt spectaculoase.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare