Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Ca tot vine iarna , postez un filmulet care chiar mi-a placut. Nu are pretentii de " winter drive tips " dar arata destul de clar ce inseamna mersul pe gheata :

[video=youtube;LmiPM-eXAjs]

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil ca au atat de multe evenimente similare incat au dezvoltat si un sistem de recuperare dedicat :ha:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Ăştia-s oamenii - "...Minte multă nu se cere/Să fii prost să ai putere/ Pumnii mei minte nu are/ Sparge tot ce-i stă în cale/...".

De ce vă mirați? Dacă aveau şcoli, educație, bun simț şi măcar cu câteva clase mai mult decât InterRegio, nu se înrolau în Poliția Locală (foştii Gardieni Publici) sau la firme de pază şi protecție de bătut oameni. Îmi vine să vărs când îl aud pe jegosu' ăla cum zice: "Pentru că aşa vreau eu ...".

Păi futu-ți mormânții mă-tii de analfabet, cu ce drept, în baza cărei legi faci tu abuzurile ăstea ordinare?!? Că eşti plătit din buzunarul Măriei Sale cetățeanul! Eşti plătit să-ți faci treaba, nu să dai omului peste telefon când te filmează! Nu v-ar mai muri alțîi înainte, oligofrenilor!

Țara lu' Papură Vodă ... de-aia pleacă lumea din România. Oamenii cu bun simț, s-au săturat de mizeria şi mitocănia/mârlănia care guvernează viața din țară.

Toate cele bune! :h5

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

M-am uitat putin , de curiozitate la Jimny ( alea ) sa vad mai bine frumusetile (alea ) de bare si imediat le-am uitat , bare si rasuflatorile ... Floricel , tata ( tata responsabil care esti tu ) avusei tu ochi pentru alea rotunjoare dar nu vazusi ca masinutele ( alea ) NU topaie ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

M-am uitat putin , de curiozitate la Jimny ( alea ) sa vad mai bine frumusetile (alea ) de bare si imediat le-am uitat , bare si rasuflatorile ... Floricel , tata ( tata responsabil care esti tu ) avusei tu ochi pentru alea rotunjoare dar nu vazusi ca masinutele ( alea ) NU topaie ...

Stai linistit ca nici a mea nu topaie cand o dezumflu la 0.7atm :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare