Max Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: youtube ....and stuff La postarea mea nu iti trebuie cont pentru vizualizare. Am incercat sa postez altfel dar nu merge. Gresesti. Trebuie sa ai cont pe Facebook ca sa poti vedea filmarea. Poti sa gasesti filmuletele lor si pe youtube: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 (editat) Re: youtube ....and stuff Gresesti. Trebuie sa ai cont pe Facebook ca sa poti vedea filmarea. Eu nu am cont pe facebook, dar am putut vedea filmarea. LE: Am atasat poza corecta. Editat Martie 27, 2014 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: youtube ....and stuff Fara comentarii? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: youtube ....and stuff Fara comentarii? absolut genial surprins... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: youtube ....and stuff Fabulos.Sunt un expert, normal ca pot face ca pamantul sa se invarta invers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: youtube ....and stuff Astfel se discuta la Palatul Victoria si la alte palate mai mari, chiar si peste balti. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: youtube ....and stuff ati vazut asta?! :ha: poate ati uitat-o.... jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: youtube ....and stuff Not again!!!! :ang2:ang2:ang2:ang2:pl:pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: youtube ....and stuff Chiar ma gandeam la ea, zilele trecute :ha: Dar nu cred ca a vazut-o Astral :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: youtube ....and stuff Not again!!!! :ang2:ang2:ang2:ang2:pl:pl ..... ati vazut asta?! :ha: poate ati uitat-o.... Chiar ma gandeam la ea, zilele trecute :ha: Dar nu cred ca a vazut-o Astral :grin: Mortii ei de ragalie....:ang2:er:ce:wtf1: Promit sa dau UP la topicul de mai jos, macar la 6 luni...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47150-unde-poti-ajunge-Chainlink-extreme&highlight=chainlink :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: youtube ....and stuff Ma gandeam ca poate va era dor de ea..... jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: youtube ....and stuff Ma gandeam ca poate va era dor de ea..... :ha: :ha: :ha: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: youtube ....and stuff Daca am avea alegeri anual...am fi o tara de brutari ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: youtube ....and stuff Comentariul nu-mi aparține, am primit un e-mail, eu nu pot decat să declar ca sunt exact de aceeași părere ... audiție placută ! UNICAT. Un "ceva", mai mult decât SUPERB! Un remix de o valoare excepțională. Este o variantă a celebrei melodii lansată de Ben E. King în 1961 interpretată de mai mulți cântăreți care... nu se vad între ei, ... nu se cunosc și pe deasupra interpretează piesa în maniera proprie, fiecare la el acasă (impraștiați în toate colțurile lumii). Tehnica a fost urmatoarea: Fiecărui interpret i-a fost alocat un canal de înregistrare, fiind ulterior toți "mixati" într-un studio. Profesioniști ai înregistrărilor, au colindat lumea și au reușit această performanță INCREDIBILĂ si de-a dreptul DE EXCEPȚIE! Interpreții acestui cunoscut hit, "Stand By Me" sunt cantăreți stradali, necunoscuți, chiar vagabonzi, oameni săraci, unii fără dinți în gură, alții orbi sau chiar membri ai unor triburi îndepărtate, oameni de pe tot mapamondul. ARTIȘTI cu A mare, care reusesc incredibilul. De fapt, în viață, Dumnezeu îți poate da o voce extraordinară, un fizic și un talent ieșit din comun, dar dacă nu ai pe cineva, un "înger păzitor care să te sprijine și să te ajute sa fie ... "stand by me" când e nevoie, totul e inutil. Inutil pentru el, muzicantul stradal dar nu și pentru noi, cei care ne putem astfel bucura de "fiorul " muzicii ADEVARATE! Aceasta interpretare M-A DAT GATA!!! [video=youtube;Us-TVg40ExM] All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: youtube ....and stuff Ce pot face doua maini dibace... si o punte :grin: http://hugelolcdn.com/i/263398.gif aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: youtube ....and stuff Ce pot face doua maini dibace... si o punte :grin: http://hugelolcdn.com/i/263398.gif Era interesanta filmarea coborarii din scaunul rotitor. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: youtube ....and stuff frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: youtube ....and stuff Sa inteleg ca la M nici nu conteaza cat e de bun soferul?...:grin: Bravo!:br 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: youtube ....and stuff Interesant! S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FORESTMAN Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: youtube ....and stuff Drift cu Benz sau macar motorul V8 5.5 kompressor BENZ G, ca altceva ce ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: youtube ....and stuff Cu 200 prin padure... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: youtube ....and stuff An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: youtube ....and stuff Cu 200 prin padure... Chiar 225 km/h la min. 1:09! Super tare, atat masina, pilotul cat si copilotul! :dr2 :ypu :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: youtube ....and stuff Procesul cap-coada ! :wink: 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: youtube ....and stuff New 850hp John Deere diesel, against an 1800's steam tractor rated 18hp. It's all about torque and traction. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate