Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: youtube ....and stuff

Altceva e grav la filmuletul asta...

oul ala a ramas suspendata acolo dupa ce a parcurs mai bine de 1 km pe linile de tramvai(de la intersectia cu turda, singurul loc de acces plauzibil...

RATB-ul a intervenit in aprox 10 min.. uimitor, chiar daca nu prea aveau cum sa ajute, au ajuns rapid cu mastodontul lor in zona, in ciuda traficului.

POLITIA a ajuns la mai bine de O ORA dupa startul incidentului.. si cateva minute dupa incetarea lui. Sau cel putin asta am vazut eu din imagini.

Traiasca politia romana.

Ca ei sunt cauza specimenelor ca asta.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

RATB-ul a intervenit in aprox 10 min.. uimitor, chiar daca nu prea aveau cum sa ajute, au ajuns rapid cu mastodontul lor in zona, in ciuda traficului.

quote]

Bine ca nu au venit cu Kraz-ul... ca se facea liber acolo

Link spre comentariu

am prins si eu acum 3-4 saptamani o faza d-asta pe mosilor, au montat un fel de separator intre linia de tramvai si carosabil, iar un cretin cu leganza a taiat fata tramvaiului si a ramas suspendat pe bordura respectiva. a rezultat o coada de tramvaie de la obor pana spre intersectia cu republicii. l-am tras de pe bordura, nu stiu exact ce anume a mai avut intreg pe dedesubt ca incepusera sa-i curga zemuri de peste tot, iar la cum se auzea.... :grin:
Aveti grija la astia suspendati pe te miri unde, daca isi aduce boul aminte numarul tau de inmatriculare, e posibil sa te trezesti cu o mare factura de la firma de casco, care va tipa ca i-ai facut daune post accident. Am scos si eu unul cu un Megane, acum vre-o trei luni de pe linia lui 41 si mi-a bagat morcovul un prieten care are firma de tractari. Omu,l nu-i recupereaza pe astia suspendati, sau sariti de pe drum din cauza asigurarilor, cu care a avut necazuri.

@aztec ala a mers 1 km dar, pana la pod sunt placi de beton, de la pod in sus sunt traverse si bordura aia mare.

Aviz amatorilor, sau pt cei ce vor sa isi scoata pietrele de la rinichi: nu incercati fara gume de 33" si macar un blocant ca nu mai iesiti fara ajutor. :bc

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

:Hr :Hr :Hr Cred ca ar fi misto daca ar lansa cineva moda...fita suprema... printre posesorii de IQ7,x5,ML,Santa Fe,etc. Sa se dea la liniute noaptea pe cele doua sine ale lui 41. Poate s-ar mai imputina IQ-urile pe strada si am mai scapa de manelisti si basinosi precum viteazul ala din clip.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

"Aviz amatorilor, sau pt cei ce vor sa isi scoata pietrele de la rinichi: nu incercati fara gume de 33" si macar un blocant ca nu mai iesiti fara ajutor. "

ei as...

pote sa fie orice de la 29 in sus si 4x4

nu cumva crezi ca un samurai cu gume standard ar ramane acolo...

musai sa ai 4x4 totusi si un motor decent

daca ai o inertie suficienta e si mai usor

daca domnul asta avea 120 la ora trecea... :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mie a-mi par geniali.... mi-as dori o petrecere cu lautari d'astia :x

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Adevarati lautarii astia! Si mie mi-ar placea o petrecere cu cover-uri rock cantate de lautari, cred ca ar fi distractie maxima! Ceva Whitesnake, Scorpions,...

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

De acord cu voi. Aşa percep şi eu ideea de lăutar: un om care-ţi cântă tot ce-i ceri, însă cu interpretarea sa. Un soi de alt soi situat undeva între jazz autohton (românesc) şi original. Dar tipii ăia îmi lasă impresia că mai mult e băşcălie decât treabă serioasă. Oricum, în glumă încep toate lucrurile bune.

Link spre comentariu

Vizitator Silviu

Re:

of... aşa şoferi ar trebui spălaţi cu smoală puţin. ...părerea mea

Politia poarta o mare vina! Cu pampalaii de teapa soferului de la volan se poarta ca niste mielusei iar cu oamenii normali ca niste animale.Legea nu e lege pentru toata lumea se vede clar, ciobanii castiga inca in Romania... Ati vazut cum a plecat politistul cu coada intre picioare...in orice alta tara europeana era intins la pamant cu catuse, incredibil!

Link spre comentariu

si politisti sunt oameni

din pacate habar nu mai au nici ei cui trebuie sa le faca pe plac

pe de o parte sunt obisnuiti sa apara pile pt tot tampitul, pe de alta parte stie ca nu au sprijin de la sefi sa aplice legea dur

cel mai trist e ca in loc sa-i aleaga pe performante, dupa cum stiti, sunt alesi pe pile si pe bani

asa ca, politistii pe care ii vedem, nu sunt cei mai buni profesionisti, deci nici nu pot fi performanti

sunt doar niste papitoi pusi in post dupa ce spate au avut, si nici nu sunt in stare sa aplice legea si nici nu e obiectivul lor personal

ei vir sa faca cat mai multi bani si sa abe probeleme la minim posibil

bleah

Romanie de cacat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare