HEM Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Din gama : cat de mari sa punem cauciucurile si cum sa mai modificam masinile: Sau motocicletele! sau viitoarea masina a lui John :h5 :x :x :x Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile sau viitoarea masina a lui John :h5 :x :x :x Da,super,o sa ma gandesc si la dimensiunea asta :ha: :ha: :ha: ,o sa cer sfatul unui cunoscator pt.mitshu. :ha: :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile john vb cu redscorpion sa iti dea sa probeze 35-urile lui, poate cine stie :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile john vb cu redscorpion sa iti dea sa probeze 35-urile lui, poate cine stie :ha: De ce nu un 42 sau mai mari :banana Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile :happy :happy Lasati frate omul sa-si ia gume s-o mai si miste din loc cu ce are el stok pe acolo....rapoarte si transfer....ca daca ajunge sa-l trag eu sau voi din noroi innebuneste de tot :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile E mici bre, e mici, io am comandat niste 66-uri! [la zar] :ha: sau macar sa vina niste 64-uri [poarta-n casa] ... da mai e o problema : patrolu o stii sa joace table? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile @Yonut:Probabil ca nu... Scuze...rapoarte si diff central ca nu are transfer...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile Sal all, Am si eu o intrebare. Pot pune pe un Land Cruiser rj70 din 88 32-uri fara alte modificari, si daca da, ii fac rau la planetare sau alte piese ? Sorry daca a mai fost discutat pe undeva dar sunt nou pe aici :roll: Bafta! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile Fiind rj ai motor pe benzina.Si nu prea duce mai mari de 31 bine.Dar poti.Planetarele si diferentialul de landcruiser duce fara probleme daca nu e bruscat rau de tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile Ms kecske ! Masina are 2.4 benzina 110 cai si 84.000 km . Eu as fi vrut 32 sau 33. In concluzie ce imi recomandati, ce dimensiuni si fara sa modific ceva la ea deocamdata ( in afara de flanse daca e nevoie ). Bafta! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile am RJ70, am pus 32'-uri cu rapoartele originale si trage fara probleme. E drept ca nu mai am 110 CP ci undeva pe la 140-150. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile Sal all, Am si eu o intrebare. Pot pune pe un Land Cruiser rj70 din 88 32-uri fara alte modificari, si daca da, ii fac rau la planetare sau alte piese ? Sorry daca a mai fost discutat pe undeva dar sunt nou pe aici :roll: Bafta! Si eu zic ca poti pune fara probleme 32"-uri pe masina. Toyota este o masina care rezista la mult mai multe decat credem noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile Thank you all! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile Foarte curand.... ;) Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Cat de mari sa punem cauciucurile http://www.4-wheel-drive-lift-kits.com/ ... guide.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate