Horia Corabean Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: PoliÅ£ia vrea să interzică detectoarele radar.... Adionweb, crezi ca copilu ala de bani gata nu-si va cumpara detector chiar daca vor fi interzise? Are suficienti bani sa-si cumpere un Bel STI sau whatever, nedetectabil de RDD-uri... si gata, ii da talpa in continuare! In schimb populimea care merge cu 70km/h prin satele cu cate 2-3 case si indicatoare puse in camp, vor cotiza din greu la buget. Stiti vreo tara civilizata, mai putin afectata de criza, unde se emigreaza usor ? :p decat sa ne lasam tara pe mana lu de-alde tariceanu si trupa sa vanda gazale din subsol mai bine s-o curatam. Mai oameni cat mai rabdam? Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: PoliÅ£ia vrea să interzică detectoarele radar.... nu pot sa cred cat poate fura un om... adica nu ii ajunge o vila si o masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: PoliÅ£ia vrea să interzică detectoarele radar.... decat sa ne lasam tara pe mana lu de-alde tariceanu si trupa sa vanda gazale din subsol mai bine s-o curatam. Mai oameni cat mai rabdam? Mi se pare mie sau esti cam in urma ...Tariceanu? Aia din varf au o oarecare vina! Soarecii aia de la baza structurilor trebuie starpiti! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: PoliÅ£ia vrea să interzică detectoarele radar.... ce sa mai vorbim de autostrada transilvania care cica au gresit componenta betonului si ma gindeam la 1 km de autostrada daca fura doar un mm de beton si unul de asfalt cite case se pot construi ma refer pe bani nostri ai tuturor ce gunoaie cred ca impuscati ar fi prea frumos pt ei nu trebuie sa mergem mai departe am fost in croatia am stat 10 zile si au reusit sa uneasca un viaduct lung de peste 500 de m in timp ce la noi nu sunt in stare sa faca un km de autostrada intr-un an ar trebui cel putin 10 revolutii suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: PoliÅ£ia vrea să interzică detectoarele radar.... ce sa mai vorbim de autostrada transilvania care cica au gresit componenta betonului si ma gindeam la 1 km de autostrada daca fura doar un mm de beton si unul de asfalt cite case se pot construi ma refer pe bani nostri ai tuturor ce gunoaie cred ca impuscati ar fi prea frumos pt ei nu trebuie sa mergem mai departe am fost in croatia am stat 10 zile si au reusit sa uneasca un viaduct lung de peste 500 de m in timp ce la noi nu sunt in stare sa faca un km de autostrada intr-un an ar trebui cel putin 10 revolutii ai mare dreptate. off tara noastra romania..... http://www.youtube.com/watch?v=QFRjHNVZ ... re=related Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate