Vizitator FLT Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 O iesire mai soft de pe langa Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana Imi place '29 :bravo mai ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana Frumos si artistic in acelasi timp :bravo Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana frumoase poze....ai fost singur???? Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana Nu pricep! Se vede ca trece prin noroaie pana in madular si masina tot curata e :D Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana Frumoase poze,unde sunt facute,in zona Comana langa Buc.? Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana Nu pricep! Se vede ca trece prin noroaie pana in madular si masina tot curata e :D Cred ca e photoshop :ha: :ha: :ha: L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana :bravo super pozele :1 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana Oricum ar fi pozele sunt superbe! :bravo consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana Tinand cont ca am fost singur si masina nu e pregatita de lucruri mai serioase a fost o iesire de cateva ore pe undeva aproape. ...iar fotografia e o alta pasiune care se leaga perfect. Multumesc pentru aprecieri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana In parcul national Comana? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana reusite pozele....... :1 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Comana La 29 sigur e punctat un pic cu Photoshop Dar rezultatul e magnific, te face sa-ti doresti o masina rosie sub un cer albastru si o iarba verde Super, :bravo :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Comana Nu pricep! Se vede ca trece prin noroaie pana in madular si masina tot curata e :D Trebe sa-mi iau si eu plug-in-ul asta de Photoshop, cum se numeste "CarWash plug-in for Photoshop" ? :ha: @FLT super pozele :bravo Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Comana @zoltan In poza 29 masina e chiar murdara, da zoom si priveste mai atent. Am zis ca poza e prelucrata din punct de vedere al coloristicii si a contrastelor nu si a obiectelor din img Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate