aztec Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 Cred ca mergea la "traditionale", dar merita topic separat.. E 4x4? Este.. Daca e 4x4 ii trebuie bull-bar.. Da.. Ce conteaza ca e dacia, ce conteaza ca e.. urat.. sigur atrage privirea... Vedeti si minunati-va.. nu stiu cum deschide usile spate, cand am facut pozele nu mi-am batut capul...cred ca are balamale, dar oricum in afara de aspectul super naspa.. si accesul este incomod ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 un mare caca si care cred ca afost si scump :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 foarte mare o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 Am si io o Dacie Papuc si ma gandesc sa ii fac un tunning din asta. :grin: Doamne fereste. :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 ce aiurea. iar aia din spate arata a brush-guard-ul de la un road train din australia :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan_f Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 @mrJv : nu e de brush-guard...nu jigni dacia... e ceva custom made si unic @max : neaparat trebuie sa-ti faci asa ceva... nu ai bullbar pe dacie nu esti trendy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 Am si eu una identica si ma gandeam sa o inalt. Deocamdata nu am solutie :ch MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate