Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare pt.cei care se pricep

Guest johny23
 Share

Recommended Posts

Re: Intrebare pt.cei care se pricep

235 inseamna putin peste 9J.

Baietii care stiu mai multe ca mine mi-au spus ca pentru teren sa pui anvelopele pe jante cu cel putin 2inchi mai mici.

Deci 7J ar fi ok.

Guest johny23

Pai da,dar ia pune 245 pe o janta 8J,am eu pe masina 245 pus pe 7J si sint aproape la fata(balonu cu muchia jentii),in mod normal cauciucul de intinde dupa janta cind il umflii dar are si el o limita nu?

Pot sa pun 235/85/16 pe o janta 7J?

Intrebarea apare pt.ca,constructorul de anvelope recomanda pt. dimensiunea asta 6.5J

poti sa pui linistit !!

mari constructori recomanda pentru dimensiunea asta de anvelope jante intre 6 si 7 toli !!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!

Guest johny23

Gata m-am linistit,aveam o problema,vis-a-vis de problema asta,fiind balonul inalt sa nu se dezbrace prin ceva sleauri,sau alte treburi care sa solicite cauciucul lateral.

Multumim de sfaturi si pareri

Daca vei merge prin teren ceva mai trist cu mai putin de o atmosfera in roata, sigur vei dejanta. Dar daca o tii sa spunem la minim 1.2 atm, nu-i nici o problema. Comparativ, eu am jante de 8 J si gume 31/10.5/15. Cel mai putin am fost in teren cu 0.9 atm si era aproape sa sara guma de pe tabla. De obicei merg cu 1.1 - 1.2 si nu-i o problema :wink:

OMU'e inainte de toate!

Daca vei merge prin teren ceva mai trist cu mai putin de o atmosfera in roata, sigur vei dejanta. Dar daca o tii sa spunem la minim 1.2 atm, nu-i nici o problema. Comparativ, eu am jante de 8 J si gume 31/10.5/15. Cel mai putin am fost in teren cu 0.9 atm si era aproape sa sara guma de pe tabla. De obicei merg cu 1.1 - 1.2 si nu-i o problema :wink:

ma bag si eu

intre 8j si 8,5jj este mare diferenta ??? de ce scria pe janta doua JJ???

(eu nu am reusit sa montez cauciucuri de 31/10,5/15 pe o janta de 8,5jj janta era foarte lata)

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use