Clau4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Plafonul meu nu are absolut nimic deasupra (ma refer la plafonul masinii :ha: )de care sa se poata fixa un portbagaj (pe care il am si ma uit la el si e frumos... :ha: ). Sisteme de prindere nu am la el tocmai in ideea asta . Deci trebuie sa descopar o metoda de prindere , stiu ca exista , da nu stiu unde sa o caut . Aveti vreo idee , un link , o firma .... , fac cinste :x , da nu cu ce pare a fi in paharul ala , ca parca e cola . :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Cola necola se linge pe bot pispirelu' ... inseamna ca-i place :grin: . Pai la un isuzu din 97, ar trebui sa aiba marginea aia deasupra usilor (ca la dacie). Probabil, ai nevoie de niste bare transversale (care se fixeaza pe marginea aia) de care urmeaza a se fixa portbagajul. Pune o poza cu portbagajul, ca poate fi de mai multe feluri (deala de bagaje tip cosciug, portbagaj de metel tip ARB etc.) ps: da de ce nu ai nici un sistem de prindere??? Sa nu-mi zici ca a ramas pe masina omului ... :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? uite aici, detaliat, cum se prinde sistemul Thule pentru masina ta. http://www.thule.com/upload/PDFs%20Fitt ... t/1091.pdf Daca te intereseaza pot sa ti-l aduc cam in 10 zile, max 2 saptamani. E un model de masina mai "exotic"; altfel il aveam pe stoc. o data ce ai pus barele transversale te poti prinde de ele cu portbagaj, suporti schiuri, cutie de bagaje, mobila de la ikea ... ce vrei tu pana in 100 kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Probabil daca ai pune o poza cu masina si una cu portbagajul sigur vor fi oameni cu idei bune.Asa cu presupuneri e mai greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Asta-i Monterey, dar e la fel cu a ta, nu? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? @srevni : portbagajul meu e home made tip ARB :ha: , facut de mine (mi s-a pus pata vineri si m-am apucat de el) si a iesit misto , da nestiind cum sa-l fixez nu i-am mai facut "cracii" aceia. @Ionut , exact acela e sistemul de care stiam si eu (sau mai bine zis , nu stiam :ha: ) , baga-mi si mie un pret pe PM. @Levo : cand m-ai fotografiat nene cu numere de Cluj ? Bai frate , e identica , n-am vazut asa ceva.... :banana :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Uita-te pe topicul Iesire Faget 31.01.2009 de la iesiri de sfarsit de saptamana, mai sunt poze. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Aha , chiar acum intru ca sunt curios.... :ypu :ypu Din pacate nu prea am mai avut timp si mi-a scapat , mea culpa . Sanatate multa si tot respectul. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Clau, daca treci pe Geppeto, are niste bara stil "roof rail" care se poate ca se potriveste uita aici viewtopic.php?f=30&t=6436 Oricum optiune de la Thule e foarte buna, sistema de prendere e super Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? ai pret pe PM. Kitul pentru isuzu/monterey 5 usi e pe stoc. Daca te hotarasti maine ti le montez. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xtz_06 Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? aceeasi problema o am si eu. am barile transversale si nu stiu cum sa le montez pe un terrano 2. pls help Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? aceeasi problema o am si eu. am barile transversale si nu stiu cum sa le montez pe un terrano 2. pls help Ce bari ai la terrano ? (vezi suntem peste topicul omului) Ala din poza arata la fel ca al meu ...posibil sa le avem de la acelasi vanzator . Eu am niste `chesti` dar nu sunt foarte sigure (au tinut bicicleta pana in Grecia)! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? @srevni : portbagajul meu e home made tip ARB :ha: , facut de mine (mi s-a pus pata vineri si m-am apucat de el) si a iesit misto , da nestiind cum sa-l fixez nu i-am mai facut "cracii" aceia. @Ionut , exact acela e sistemul de care stiam si eu (sau mai bine zis , nu stiam :ha: ) , baga-mi si mie un pret pe PM. @Levo : cand m-ai fotografiat nene cu numere de Cluj ? Bai frate , e identica , n-am vazut asa ceva.... :banana :h5 Salut hai ca ma apuc si eu sa dezgrop mortii ai rezolvat cu portbagajul si cu prinderea ca m-am apucat si eu sa fac unul si am aceiasi dilema cum il prind .Pune si tu poze ceva sa ma inspir si eu...Daca vrei :grin: mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Am rezolvaaaat . Aveam niste ornamente din plastic pe plafon de care nu aveam curaj sa trag prea tare .A venit un vecin , cand studiam eu problema si a tras de ele si au iesit foarte usor. Sub ele este (pe toata lungimea masinii ) o sina in forma de L cu latura mica in sus , pentru care exista prinderi cu tot cu bari (Vitan) . Acum nu stiu ce ai tu pe plafon pe acolo ..... Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Cum sa fixez un portbagaj pe "nimic" ? Hristos a inviat. Pune te rog niste poze ca aceeasi problema o am si eu la asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate