Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Macara electrica geam

BigElf
 Share

Recommended Posts

Re: Macara electrica geam

Pai vezi ca am impresia ca se potriveste macaraua de la Terrano(sunt cativa baieti de pe forum care au la dezmembrari) pt ca au fost modele surori :grin: . Dar ce probleme ai? Ca si mie geamul electric nu prea sa mi se inchida...si nu stiu daca trebuie sa schimb macaraua sau motorasul...

Scot fum din A/T-uri

Era anul trecut kit complet de inchidere electrica (macara, motoras, contacte, fire, instructiuni) cam cu 100 de E setul de 2, universale....

OMU'e inainte de toate!

Pai vezi ca am impresia ca se potriveste macaraua de la Terrano(sunt cativa baieti de pe forum care au la dezmembrari) pt ca au fost modele surori :grin: . Dar ce probleme ai? Ca si mie geamul electric nu prea sa mi se inchida...si nu stiu daca trebuie sa schimb macaraua sau motorasul...

se potriveste de la terano II. Si eu am un Maverick din 94 si am avut exact aceeasi problema ,in sensul ca nu se prea inchidea geamul, in prima faza am curatat butonul de comanda si am uns macaraua. dupa care am luat alt motoras din arad de la las vegas. Piesele au fost de pe un terrano ii

• 4 weeks later...

dak electromotorul este in regula,restul se poate repara.trebuie doar putina atentie si indemanare.

TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413

cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use