White Wolf Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Luni o sa fiu in Anglia, sa-mi iau o masina ptt offroad. M-am orientat catre Mitsubishi SWB ( sper ca am facut o alegere buna, avand in vedere faptul ca nu o sa am parte de aventuri extreme, ci mai degraba plimbari pe forestiere sau drumuri desfundate, gen Transalpina (care e relativ aproape). Am si gasit doua "obiecte" care sincer sa fiu imi cam fac cu ochiul. Au ceva "preparari" si din cate am vorbit cu proprietarii, merg fara probleme. Partea rea e ca sunt tocmai in Sud Vest, la aproape 1000 km fata de Londra. Nu stiu daca sa merg sa le vad sau nu, asa ca cer aici o opinie asupra pretului si mai ales asupra verificarilor ce se impun la cumpararea masinilor respective. - prima este 2.5 td, automatic, din 1993, are snorkel, un filtru KN, tubulatura de la intercooler schimbata cu una performanta si sigilata, scaune scoica, un upgrade la suspensie (nu stiu ce fel inca), cauciucuri de teren, jante schimbate, proiectoare si bullbar. - a doua este un 2.8 td din 1994, cu bodylift, suspensie schimbata, cauciucuri de teren pe jante de aluminiu. Ambele masini sunt ceva mai scumpe decat celalalte de varsta apropiata. Cea 2.5 costa acolo 1800 lire, iar cealalta, de 2.8 cam 1700. La pretul asta or sa se adauge si drumul meu din Londra pana acolo si inapoi (aproape 1000 km dus-intors), cheltuielile cu asigurarea, cazarea, masa, biletul de avion, etc. Inca nu stiu exact care ar fi costul uneia dintre ele cand voi ajunge acasa. Intreb pe cei care au mai fost acolo daca intr-adevar se merita sa iau o masina din Anglia sau sa ma las pagubas si sa vizitez obiectivele turistice si apoi sa ma intorc linistit acasa? Pun si o poza cu masinile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Vezi si sa fie posibila inmatricularea in romania(euro macar acceptabil 1-2), pt ca varianta bulgaria am inteles ca se impute. Nu stiu mai multe, dar am citit aici pe forum. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Sunt cu volan pe dreapta ? Fiindca din poze , cu tot efortul depus , nu am reusit sa ma dumiresc . Si acesta e un aspect f important dupa care urmeaza celelalte , zic eu... Si imi raspund tot eu : la pretul acesta , cred ca da , nu ??? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Sunt cu volan pe dreapta. Se vede dupa oglinjoara mica de pe aripa fata stanga ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Genial , Dane ... :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? In Bulgaria nu conteaza,spor la cumparaturi daca tot esti acolo.Sa nu depaseasca 170cp,asta este plafonul si la ei. Eu tocmai ce am luat un 2.8,Bafta. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? eu spun ca merita sa-ti iei una din aproprierea londrei..... mai baga si de la EI minciuni despre masina sa se scape de ele si ca toate-s functionale la masina.... eu am patit-o...gandeste-te ca daca faci drumul pana acolo si nu-ti place masina iar apoi trebuie sa faci cale intoarsa s-o vezi pe cealalta pierzi o zi intreaga...nu cred ca mai ajungi la cealata.... am fost de 2 ori acolo si am avut noroc prima data ca masina a fost in londra si era ok.... ne-am putut deplasa la una in sudul londrei la 60 mile, masina era jalnica iar in poze arata de ziceai ca-i prima din poza ta....iar cealata...era la 160 mile distanta....iar noroc, ca era aproape de dover (la bac) masina era ok ..... bafta! ps; cand cauti, da maximum 60 de mile distanta de londra(cat dai pe bilete la tren sau matorina sa te duci la distanta, pui suta de lire difernta la una de 1900 de lire) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Imi vand eu Pajero-ul meu gata preparat. E si inmatriculat si e si-n tara, deci nu te mai incurci prin Anglia :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Multumesc ptr sfaturi! Luni o sa fiu acolo si...vom vedea... @Klez...inmatriculat in tara am avut si eu, remember ? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Da nu avea numere de SV :ha: :ha: Bafta la shoping-uri, sa aduci ceva frumos :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Multumesc...sper sa ma descurc... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? mai bine-ti iei asta din tara din 2001,ca nou,cu toate extrasele posibile.4x4 cu reductor.ca din magazin.tel 0744230460.euro 3.3500 euroi.si e in romania,gata adus acasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? Ma mult...sunt deja aici si mi-am luat L200 la 5000 din 2004 Poze cand sunt acasa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? salut.zimi si mie pe ce site il gasesc pe ala cu smorkel,,,,,pls.astept un raspuns mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? pun aici o poza cu noul meu Mitsu, urmand sa-i fac o prezentare detaliata intr-un alt topic... Cred ca acest topic se poate inchide... Multumesc ptr sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia? ..... Cred ca acest topic se poate inchide... Multumesc ptr sfaturi! Clientul nostru ....Stapanul nostru.... :ha: TOPIC INCHIS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate