Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia?

White Wolf

Postări Recomandate

Luni o sa fiu in Anglia, sa-mi iau o masina ptt offroad.

M-am orientat catre Mitsubishi SWB ( sper ca am facut o alegere buna, avand in vedere faptul ca nu o sa am parte de aventuri extreme, ci mai degraba plimbari pe forestiere sau drumuri desfundate, gen Transalpina (care e relativ aproape).

Am si gasit doua "obiecte" care sincer sa fiu imi cam fac cu ochiul. Au ceva "preparari" si din cate am vorbit cu proprietarii, merg fara probleme.

Partea rea e ca sunt tocmai in Sud Vest, la aproape 1000 km fata de Londra. Nu stiu daca sa merg sa le vad sau nu, asa ca cer aici o opinie asupra pretului si mai ales asupra verificarilor ce se impun la cumpararea masinilor respective.

- prima este 2.5 td, automatic, din 1993, are snorkel, un filtru KN, tubulatura de la intercooler schimbata cu una performanta si sigilata, scaune scoica, un upgrade la suspensie (nu stiu ce fel inca), cauciucuri de teren, jante schimbate, proiectoare si bullbar.

- a doua este un 2.8 td din 1994, cu bodylift, suspensie schimbata, cauciucuri de teren pe jante de aluminiu.

Ambele masini sunt ceva mai scumpe decat celalalte de varsta apropiata. Cea 2.5 costa acolo 1800 lire, iar cealalta, de 2.8 cam 1700. La pretul asta or sa se adauge si drumul meu din Londra pana acolo si inapoi (aproape 1000 km dus-intors), cheltuielile cu asigurarea, cazarea, masa, biletul de avion, etc.

Inca nu stiu exact care ar fi costul uneia dintre ele cand voi ajunge acasa.

Intreb pe cei care au mai fost acolo daca intr-adevar se merita sa iau o masina din Anglia sau sa ma las pagubas si sa vizitez obiectivele turistice si apoi sa ma intorc linistit acasa?

Pun si o poza cu masinile!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sa cumpar un Mitsubishi din Anglia?

Vezi si sa fie posibila inmatricularea in romania(euro macar acceptabil 1-2), pt ca varianta bulgaria am inteles ca se impute. Nu stiu mai multe, dar am citit aici pe forum.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Sunt cu volan pe dreapta ? Fiindca din poze , cu tot efortul depus , nu am reusit sa ma dumiresc . Si acesta e un aspect f important dupa care urmeaza celelalte , zic eu...

Si imi raspund tot eu : la pretul acesta , cred ca da , nu ???

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

eu spun ca merita sa-ti iei una din aproprierea londrei..... mai baga si de la EI minciuni despre masina sa se scape de ele si ca toate-s functionale la masina.... eu am patit-o...gandeste-te ca daca faci drumul pana acolo si nu-ti place masina iar apoi trebuie sa faci cale intoarsa s-o vezi pe cealalta pierzi o zi intreaga...nu cred ca mai ajungi la cealata.... am fost de 2 ori acolo si am avut noroc prima data ca masina a fost in londra si era ok.... ne-am putut deplasa la una in sudul londrei la 60 mile, masina era jalnica iar in poze arata de ziceai ca-i prima din poza ta....iar cealata...era la 160 mile distanta....iar noroc, ca era aproape de dover (la bac) masina era ok ..... bafta!

ps; cand cauti, da maximum 60 de mile distanta de londra(cat dai pe bilete la tren sau matorina sa te duci la distanta, pui suta de lire difernta la una de 1900 de lire)

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare