Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

membru nou din sibiu

Unimog4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: membru nou din sibiu

Salut,

vezi ca ti-am trimis un mesaj privat. Zi-mi ce piese iti mai trebuie ca sa caut pe aici.

Te mai intereseaza flansele / distantierele pentru roti ? Sau Ovidiu vroia ? Daca nu gasesti un strung+strungar care sa ti le faca, mi-a trimis tipul preturile pentru urmatoarele dimensiuni:

grosime 10 mm 39 Euro

grosime 15 mm 45 Euro

grosime 22 mm 99 Euro

grosime 25 mm 110 Euro

grosime 27 mm 120 Euro

Preturile sunt pentru 2 bucati. Cele mai groase de 15 mm sunt mai complicat de facut, nu-ti ajunge un strung, ti-ar trebuie o freza sau o masina CNC, de aia pretul mai mare. Toate sunt calumea, "de firma", nu te trezesti fara o roata. Am gasit si de grosime 60 mm, dar nu stiu daca iti mai intra roata sub caroserie, si costa 195 Euro perechea. Eu cred ca o sa-mi pun de 15 mm.

Chiar, nu te intereseaza sa ti-o mai ridici putin ? Am gasit arcuri fata + distantiere spate, ridica vreo 5 cm cica, costa 200 Euro.

Am mai dat peste chestii interesante: scut fata alu 6mm, scut pentru cutie spate, catalizator Euro 3, grill din acela frumos cu faruri rotunde, trolii. Zi daca te intereseaza ceva. Scrie-mi cel mai bine un mail la alex.popa at mytum.de

Radu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bravo :1 syncronizatule, am avut si eu o syncro-nizata la un moment dat, un frumos Volkswagen Golf Country viewtopic.php?f=4&t=5799 si tare am fost incantat de masina aia viewtopic.php?f=4&t=5799&start=60 :h5

Apropo, da-ne si tu locatia ta la avatar...

Te pot ajuta eu cu un hi-lift, da-mi un PM daca te intereseaza.

Link spre comentariu

Salut,

un winch T-Max 2000 nu-i pentru ATV-uri ? Trage cam 900 kg, pentru masina ta mult prea putin. Ar face 100 Eur.

Proiectoare Wesem n-am gasit, astia sunt pe aici cu Hella.

O copie de Hi-Lift ii vreo 60 de euro, un original ceva mai mult de 100.

Radu

Link spre comentariu

salut

no vezi ca a mai aparut un syncro t3 de la armata americana,

fratele meu a cumparat masina din germania si a sosit in romania acum 3 zile

e caravele ca a ta

deci suntem 4 cu syncro la off-road

mai vrea si un var de al meu si inca un prieten

in concluzie i-am inebunit pe toti cu masina asta

eu am comandat inca un hi-lift dar doua nu strica, asa ca o sa te rog sa iei pe ala de 60

si cand vi in romania poti sa il aduci si platesc cat face.

merci :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare