Unimog4x4 Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: membru nou din sibiu bine v-am gasit pe toti! :h5 din :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: membru nou din sibiu Salut, vezi ca ti-am trimis un mesaj privat. Zi-mi ce piese iti mai trebuie ca sa caut pe aici. Te mai intereseaza flansele / distantierele pentru roti ? Sau Ovidiu vroia ? Daca nu gasesti un strung+strungar care sa ti le faca, mi-a trimis tipul preturile pentru urmatoarele dimensiuni: grosime 10 mm 39 Euro grosime 15 mm 45 Euro grosime 22 mm 99 Euro grosime 25 mm 110 Euro grosime 27 mm 120 Euro Preturile sunt pentru 2 bucati. Cele mai groase de 15 mm sunt mai complicat de facut, nu-ti ajunge un strung, ti-ar trebuie o freza sau o masina CNC, de aia pretul mai mare. Toate sunt calumea, "de firma", nu te trezesti fara o roata. Am gasit si de grosime 60 mm, dar nu stiu daca iti mai intra roata sub caroserie, si costa 195 Euro perechea. Eu cred ca o sa-mi pun de 15 mm. Chiar, nu te intereseaza sa ti-o mai ridici putin ? Am gasit arcuri fata + distantiere spate, ridica vreo 5 cm cica, costa 200 Euro. Am mai dat peste chestii interesante: scut fata alu 6mm, scut pentru cutie spate, catalizator Euro 3, grill din acela frumos cu faruri rotunde, trolii. Zi daca te intereseaza ceva. Scrie-mi cel mai bine un mail la alex.popa at mytum.de Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: membru nou din sibiu merci :h5 ma gandesc pana maine ce vreau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: membru nou din sibiu :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: membru nou din sibiu salut :hi te rog vezi de un troliu portadil, de ex. T-max 2000 si vroiam 6 proiectoare Wesem hmz.08432 astept rasp. merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: membru nou din sibiu vroiam si un hi-lift dar cred ca o sa se rezolve pana la concurs, oricum vezi de niste preturi mici la astea. merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: membru nou din sibiu :bravo :1 syncronizatule, am avut si eu o syncro-nizata la un moment dat, un frumos Volkswagen Golf Country viewtopic.php?f=4&t=5799 si tare am fost incantat de masina aia viewtopic.php?f=4&t=5799&start=60 :h5 Apropo, da-ne si tu locatia ta la avatar... Te pot ajuta eu cu un hi-lift, da-mi un PM daca te intereseaza. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: membru nou din sibiu Salut, un winch T-Max 2000 nu-i pentru ATV-uri ? Trage cam 900 kg, pentru masina ta mult prea putin. Ar face 100 Eur. Proiectoare Wesem n-am gasit, astia sunt pe aici cu Hella. O copie de Hi-Lift ii vreo 60 de euro, un original ceva mai mult de 100. Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: membru nou din sibiu salut radu da si mie te rog niste poze cu hi-liftul ala la 60e merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: membru nou din sibiu UIte, http://hornshop.web123.at/shop/abilder/h0004.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: membru nou din sibiu salut :hi cat e ala de 60 astept ras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: membru nou din sibiu Salutari, ala de 60 Euro ii de 60 de inch, adica 150 cm lungime (ridica pana pe la 135 cm) Ala mai scurt ii de 48 inci, 120 cm si costa 50 Euro. Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: membru nou din sibiu salut no vezi ca a mai aparut un syncro t3 de la armata americana, fratele meu a cumparat masina din germania si a sosit in romania acum 3 zile e caravele ca a ta deci suntem 4 cu syncro la off-road mai vrea si un var de al meu si inca un prieten in concluzie i-am inebunit pe toti cu masina asta eu am comandat inca un hi-lift dar doua nu strica, asa ca o sa te rog sa iei pe ala de 60 si cand vi in romania poti sa il aduci si platesc cat face. merci :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: membru nou din sibiu cat e o grila de africa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: membru nou din sibiu 250 Euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: membru nou din sibiu syncro...deschide un topic la altele cu detalii si sfaturi/modificari si alte diverse probleme,...totusi aici e prezentare membri...:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: membru nou din sibiu Sau raspunde la mesaje private si mailuri, nu trebuie sa umplem forumul cu detalii neimportante. Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: membru nou din sibiu ok scuze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate