Unimog4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 buna am 30ani si fac off-road de 6 ani. am avut diferite masini (nu dau nume de marca) dar asta este pe placul meu. cu aceasta masina a fost dotata armata germana, are 2 diferentiale blocabile si se comporta bine. sper sa ne cunoastem mai bine la concursul de la raul sadului. :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: membru nou din sibiu Salut. si bine ai venit L-am mai intrebat si pe Zippo, fara succes cand a pus anuntul la vanzari: asta nu e cumva fosta masina a Crucii Rosii Sibiu ?? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: membru nou din sibiu nu e de la bucuresti adusa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: membru nou din sibiu am vrut sa vand masina in vara, dar m-am razgandit. vroiam un caravele de la armata germana cu 6000e dar astia au triplat taxa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :W frumos utilaj Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stefan_tim Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Salutare :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu Salutare , ma bucur cand vad ca apar mai multi sibieni :) Degeaba gandesti daca esti prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :W Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu Bine ai venit :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.sb Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu Salut "syncronizatu" Ma insel eu sau am vazut masina parcata in zona sensului giratoriu de pe Constitutiei (nu scriu exact strada)? Daca e asa suntem vecini..... :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :hi :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :h5 :W in :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: membru nou din sibiu :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu da ,,bogdan.sb'' suntem vecini :h5 ce masina ai? vi la concurs? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu Salut si bine ai venit! :W Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.sb Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu Daca te uiti spre capatul strazii (spre calea ferata) o sa vezi un Aro de culoare kaki parcat pe dreapta. Aia e masina, acolo locuiesc. :hi Da vreau sa vin la concurs. Mai am de facut una alta la masina pana atunci, dar sper sa fie ok... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu :W :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu Servus! :W Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu :W Foarte frumos utilajul. :h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu Bine ai venit :W suntem din ce in ce mai multi sibieni si asta e un lucru bun :bannana OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: membru nou din sibiu Bine ai venit :h5 Sa ai parte de noroaie bune :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate