Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salut de la Sibiu

Vizitator bogdan.sb

Postări Recomandate

Vizitator bogdan.sb

Salutare la toata lumea.

Ma numesac Bogdan, sunt din Sibiu. In urma cu cateva luni am cumparat un Aro 423, special ca sa merg pe munte si sa-l bag prin noroaie ...

E drept inca nu am iesit de prea multe ori. Dar am reparat mult la el :)))) In momentul de fata sper ca l-am adus pe linia de plutire in asa fel incat sa-si faca treaba.

Ca atat despre mine.

In rest....sper sa avem discutii constructive si sa gasesc si ceva sibieni pe aici :))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator bogdan.sb

Re: Salut de la Sibiu

Multumesc pentru primirea calduroasa :P

Sibieni, cum ne intalnim la o tura ?

Eu am facut una destul de tare astazi. Padurea Dumbrava, dealurile de deasupra Poplacii, Poplaca, iarasi dealuri, impotmolire in noroi, dealurile dintre Curmatura si Traienei, Rasinari, peste camp pana pe dealul de la Cisnadioara, impotmolire in noroi, pana, peste camp spre drumul Cisnadiei, traversare Sevis, cui in roata de rezerva deja montata pe masina (noroc ca a mai tinut aer cat de cat), Sigemo ...... :grin:

Link spre comentariu

Vizitator bogdan.sb

Re: Salut de la Sibiu

O sa vin joi seara, daca nu se mareste familia mea cu un membru pana atunci :ypu (sunt in asteptare). Daca nu, joia cealalta..... Vreau sa aflu ceva detalii despre Sadu :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare