Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ulei motor vitara 1,6 16v

liv_mar2

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Chiar daca nu am mai scris de anul trecut pe forum, de intrat tot am mai intrat cand am mai avut timp si am citit ce s-a mai scris pe aici. Iata ca acum am nevoie din nou de un sfat competent, si unde l-as putea gasi altundeva daca nu aici... :grin: Iata despre ce este vorba: pentru linistea mea as vrea sa fac schimbul de ulei la masinutza mea un suzuki vitara 1.6 16v din '96.Nu stiu ce ulei i-a bagat neamtul si cred ca si-asa am umblat destul timp cu el, adica din toamna.

Ma gandeam la un Mobil one semisyntetic 10w40, ca asta am bagat si la opelu meu vectra GT si nu am avut probleme.

Daca stiti voi unul mai potrivit sau ce tip de ulei recomanda producatorul (asta cred ca ar fi cea mai buna varianta) v-as ramane indatorat daca mi-ati spune si mie. Si daca tot am inceput cu intrebarile as mai avea vreo 2 de pus, asta ca sa nu tot deschid pe subiecte. Iata prima: ce parere aveti de filtrele de aer sport, merita puse? Am cumparat unul conic din comert, nu este de firma si nici nu a costat foarte mult, vreo 70 lei. Am inteles ca va creste cu ceva puterea motorului si parca reduce si ceva din consum.Au fost persoane care mi-au spus sa nu-l montez pentru ca nu va filtra prea mult si am sa-mi umplu motorul de praf si impuritati, deci nu se justifica cei cativa calutzi in plus pe care o sa-i castig. Voi ce parere aveti? Oricum nu o sa-l montez pana nu o sa-mi clarific problema lui.

Si a doua intrebare: Stiti cumva o reprezentantza Suzuki in zona de vest? mai precis in Arad sau Timisoara. As avea nevoie de la ei de o hartie cu dimensiunile de anvelope folosite pe vitara, fara de care nu pot trece alte dimensiuni in talon.Asa cer astia de la RAR. Am cautat pe net dar am gasit numai magazine nu si o reprezentanta. Mersi mult, si astept sfaturile voastre. Pana atunci....toate cele bune de la Arad !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ulei motor vitara 1,6 16v

Salut, e ok uleiul ala mobil 10W40. In legatura cu filtrul ala "sport".. am avut si eu, intra o tona de praf in motor. Unul K&N ar fi mult mai bun, dar nu garantez ca vei obtine ceva CP in plus. Refertor la service suzuki... incearca sa suni la BS Motors in bucuresti, poate te ajuta ei.

Link spre comentariu

Re: Ulei motor vitara 1,6 16v

Va multumesc mult pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns, sincer sunt surprins de viteza cu care ti se intinde o mana de ajutor aici :) Daca ar fi asa si in viatza de zi cu zi, cred ca lumea ar arata altfel.

Mi-am luat notite si de maine voi incepe sa dau telefoane ca sa dau de urma astora cu reprezentantza. In legatura cu filtrul acela de aer sport, chiar ma gandeam ca nu e o treaba k lumea, dar voiam sa fiu sigur.De multe ori un lucru care arata bine nu inseamna neaparat ca este si bun.

Salutari de la un prieten din Arad si sa auzim numai de bine!

Inca un lucru: daca cumva avatarul meu deranjeaza pe cineva, va rog mult sa-mi spuneti si am sa-l scot desi mie personal mi-a placut :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare