cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Fain v-ati dat.Dar o incaput berea in masini? :twisted: Ca vad prin poze personalitati setoase tare :grin: :grin: :grin: :grin: Am avut spatiu limitat,3 beri de caciula :grin: :dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 o poza si cu traseul vazut mai de sus :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 aaaaa ce frumos maaaa anuntati si voi pe forum la urmatoarea daca nu mai aveti credit :D super. si chiar misto pozele, bv Pai la intrunirea suzuki de la sfarsitul lui august nu trebuie sa lipsesti :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 De maestre Zuker trakul gps functioneaza :D Se vede foarte misto suprapus pe google earth :!: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Super iesire, super trasee, super poze. :B :B :B Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 cit timp a durat in 3 masini? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Am intrat la 11 si am iesit la 19:30 mers destul de lejer si cu ceva pauze de reparatii de masa de bere de poze :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 Am intrat la 11 si am iesit la 19:30 mers destul de lejer si cu ceva pauze de reparatii de masa de bere de poze :D exact. aparatu' spune tot cam asa: durata traseu 8 ore si 21 min, distanta totala 38km si 842m, viteza medie 4,6km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Anul trecut am intrat cu zece masini,la 11 AM si am iesit la Bratocea la ora 03 AM :roll: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Asta e misto la traseul asta ca ai 39km de offroad adevart si superpeisaj :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 Anul trecut am intrat cu zece masini' date='la 11 AM si am iesit la Bratocea la ora 03 AM :roll:[/quote'] atunci probabil nu aveati 3 beri de caciula :grin: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 asta ca sa va faceti o idee de cit dureaza un treseu cind il faci cu multe masini. oare cit dureaza cu 30 de masini????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Anul trecut am intrat cu zece masini' date='la 11 AM si am iesit la Bratocea la ora 03 AM :roll:[/quote'] atunci probabil nu aveati 3 beri de caciula :grin: :P fara beri. nici nu am mancat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 atunci probabil nu aveati 3 beri de caciula :grin: :Pfara beri. nici nu am mancat. ... hai, hai ... asta e din ciclu' : "de la nasu Gabi, n-a mancat, n-a baut, a daruit masa cu tot cu scaune" :grin: ... oricum, una peste alta, misto traseul si foarte frumoase pozele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 atunci probabil nu aveati 3 beri de caciula :grin: :Pfara beri. nici nu am mancat. ... hai, hai ... asta e din ciclu' : "de la nasu Gabi, n-a mancat, n-a baut, a daruit masa cu tot cu scaune" :grin: ... oricum, una peste alta, misto traseul si foarte frumoase pozele ... intreaba si tu baieti :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Nike..chiar vrioam sa te intreb, ca parca peisajele i-mi pareau cunoscute,daca nu este cel de vara trecuta... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Super superbe masinile, pozele si iesirea ca atare. Felicitari domnilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Intrebare pt Nike... de ce n-ati luat drujba? Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Era la Gogo :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 faina tura ati acut.pacat ca nu ati dat de mai mult noroi ca sa fie tabloul complet. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 dupa ploile de acum e momentul de facut incodata tura :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 Data viitoare vreau sa merg si eu, si poate innoptam pe sus pe undeva la cort. :cort :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 pentru :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate