Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inceputurile unora...

Max
 Share

Recommended Posts

Re: Inceputurile unora...

Imi aduc aminte cu nostalgie cand am inceput si eu... :h5 Si era cu ceva timp inainte de 2006 (prin 2006, par example, construiam deja din greu la al doilea Tractozaur!) :grin: :wink: Si nu erau pe vremea aceea atatea informatii disponibile si parca nici "boala" chiar asa de avansata la atat de multa lume cum este acum. Am senzatia ca microbul asta se dezvolta exponential :ha: :bravo

eu am pozele cu concursul din 2004 si 2005 de la arad... faceam poze cu un amarat de aparat pana nu mai aveam baterie

in 2006 am participat si in 2007 si 2008 am luat parte la organizare

de inceput... am inceput cu bani tare putini, cu un aro 10 fara 4x4 si cu motor de golf

am modificat si imbunatatit pana am ajuns la limitele masinii, si de acolo aveam de facut pasii care ia facut adi nicoara daca voroiam sa mai "urc"

a urmat M-ul si Patrolul

la M si acum lucrez... dar ce masina...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

La mine treaba omoratului la masini a inceput de cand mi-am luat Discovery anul trecut dar problema su masinile de teren o am de mult pentru sa sunt pescar de Dunare ,prima masina a fost Rocky apoi 4 buc Lada Niva.

Ceva poze!IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPG21042007062 [640x480].png[/attachment:1rzco7zi]03092007321 [640x480].png[/attachment:1rzco7zi]

:cl

eu am pozele cu concursul din 2004 si 2005 de la arad... faceam poze cu un amarat de aparat pana nu mai aveam baterie

in 2006 am participat si in 2007 si 2008 am luat parte la organizare

de inceput... am inceput cu bani tare putini, cu un aro 10 fara 4x4 si cu motor de golf

am modificat si imbunatatit pana am ajuns la limitele masinii, si de acolo aveam de facut pasii care ia facut adi nicoara daca voroiam sa mai "urc"

a urmat M-ul si Patrolul

la M si acum lucrez... dar ce masina...

2004 Arad era primul meu concurs.Facem schimb de poze?

tractoru ala are blocant? :ha:

Rizi tu Razi Harap-Alb ,dar a fost o aventura sa ne scoatem utilajele de acolo.Max si-a rupt urechea de pe tamburul troliului si pa pa troliu, noruc cu inventatorul hiliftului care a saltat terrano de mai multe ori,am umplut gaurile de sub el cu pietre busteni si alte alea.

Pe urma ala mic d evorbea la celular l-a extras si pe Max.Oricum tipu era belea cu tractorul i-si vedea de convorbire cu consoarta si tragea de noi cu sarg

tractoru ala are blocant? :ha:

Rizi tu Razi Harap-Alb ,dar a fost o aventura sa ne scoatem utilajele de acolo.Max si-a rupt urechea de pe tamburul troliului si pa pa troliu, noruc cu inventatorul hiliftului care a saltat terrano de mai multe ori,am umplut gaurile de sub el cu pietre busteni si alte alea.

Pe urma ala mic d evorbea la celular l-a extras si pe Max.Oricum tipu era belea cu tractorul i-si vedea de convorbire cu consoarta si tragea de noi cu sarg

v-a prins vreodata noaptea? si sa stati pana maine dimineata in masini?

:ft

cheliosule,din cate vad tu apari numai in pozele ''pe uscat'' nu prea iti placea noroiul... :ha1 aveai adidasii curati...

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

:ft

cheliosule,din cate vad tu apari numai in pozele ''pe uscat'' nu prea iti placea noroiul... :ha1 aveai adidasii curati...

treining adidas... mai trebuia un lant si o bratara de aur... si o punga de seminte. :D no offence :roll:

Bai oameni buni, nu facti misto de Cheliosu'.

Noi eram atunci ls Sighisoara cu alt scop.

Era o conventie GSM.

GSM-isti adunati acolo din toata tara.

Ce sa facem daca era padurea aproape si pe mine m-a mancat in cur?

Asa ca ne-am dus cativa acolo in tinuta de "GSM". :grin: :grin:

De unde sa stim ce o sa iasa?

* mesaj scris de Max ca ii era lene sa se log-eze de pe contul lui

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Prima masina care m-a vrajit in offroad...primii prieteni pe care i-am plimbat prin munti...primele mele frustrari...in ultima poza sunt eu si un fost "prieten-mecaniac"...un om de care nu mai stiu nimic pt ca a plecat din tara...frumoase vremuri...devin nostalgic si nu-mi place! :)

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use