Vizitator redscarlet Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 La multi ani! (.. minunati si norocosi, evident.) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: @jimny8 La multi ani! (.. minunati si norocosi, evident.) cat mai multi.. fara numar :\ :banana la cat mai multe coclauri urcate si coborate. asteptam sa te :P si sa :x :x :x :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator daniela4x4 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: @jimny8 La multi ani!!! ....Si scoate odata Jimny-ul ala in noroi!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: @jimny8 La multi ani! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: @jimny8 :hi La Multi Ani! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: @jimny8 La Muti Ani Oraaanescule, scoate naibi fieru' ala la noroaie, ca rugineste. Si nu uita sa aduci niste aghiasma dinaia de maramu' :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: @jimny8 wow! multam everybody si rusine mie ca dau cam rar in ultima vreme pe aici... mare surpriza! (noroc ca m-a atentionat suzuker). vreti sa stiti ce cadou mi-am facut? de fapt, nu mie, ci lui ala micu' 4x4... l-am inmatriculat, in sfarsit! da, suzuker, va curge palinca cu prima okazie, normal :x multam inca o data tuturor si ne vedem in noroaie cat mai curand (mai am un singur hop, sa imi recapat permisul mai repede, ca is pe bara deocamdata...) :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: @jimny8 La multi ani !! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: @jimny8 La multi ani si multa sanatate !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: @jimny8 :k :ft la multi ani schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: @jimny8 am ratat topicul...La multi ani stimabile! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: @jimny8 La Multi Ani si toate cele bune ... sa fi sanatos :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Perry Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: @jimny8 La multi si sanatosi ani! Sa fii iubit de ... cine vrei tu ! :1 Perry _____________________________________ SUZUKI JIMNY 1,3 (2005) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: @jimny8 La multi ani! Sa-l stapanesti sanatos (Jimny-ul) si sa-l recapeti rapid (permisul)!!! ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate