Max Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Doresc sa va prezint Calendarul competitional pe anul 2009 , calendar stabilit ieri la Sedinta CNOR de la Predeal. Etape de campionat: 1) 21 - 24 mai - Bucovina 2) 4-7 iunie - Mures (modificat) 3) 27iunie-3 iulie - Buzau 4) 6-9 august - Cluj 5) 3-6 septembrie - Odorhei 6) 1-4 octombrie - Iasi 7) 29 octombrie-1 noiembrie - Campulung Cupe: 1) 4-5 aprilie - Cupa Sighisoara 2) 20-23 august - Cupa Sebes 3) 27-30 august - Cupa Maramuresului 4) 25-27 septembrie - Cupa Cugir 5) 15-18 octombrie - Cupa ORR 6) 20-22 noiembrie - Covasna Trophy Alte evenimente, concursuri, intalniri prietenesti care nu se vor organiza dupa Regulamentul competitional oficial si nu au legatura cu calendarul competitional al Conventiei Nationale de Offroad. 27-29 martie 2009 Memorial Bogdan 4x4 la Sibiu 23 - 26 iulie - Suzuki fest ARAD (nu avem inca informatii) Transilvania Adventure Trophy DEVA 4-10 iulie Ursus Offroad Urban (...) Daca mai sunt si altele , o sa va rog sa ne anuntati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 23 - 26 iulie - Suzuki fest Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 27-29 martie 2009 Memorial Bogdan 4x4 la Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 19-22 august AGNITA FREE SPIRITS RIDE o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 Datorita unor circumstante de ordin organizatoric, Bucovina 2009 poate avea loc in perioada 21 - 24 mai 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 27-29 martie 2009 Memorial Bogdan 4x4 la Sibiu Subscriu si eu pt Memorialul de la Sibiu, face-ti si voi un topic separat ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 Worldscape, cred ca ACESTA e threadul pe care il cauti :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 la Arad nu se mai tine anul asta ? http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 la Arad nu se mai tine anul asta ? Aradul s-a retras din cadrul etapelor de campionat dar e foarte posibil ca sa se tina ca concurs de sine statator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 la arad se va face cel putin o intalnire anul acesta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 27-29 martie 2009 Memorial Bogdan 4x4 la Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stulewa Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 intrebare de baraj: care din etapele de CN si cupele prezentate mai sus au cuprins in organizarea evenimentului sectiunea moto? sunt destui doritori si am vrea sa stim unde putem concura pentru a ne face si noi planurile pe 2009. in mare cursele exclusiv moto le gasiti pe site-ul FRM sau aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showforum=175 asteptam un raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 concursurile moto se organizeaza sub egida FRM.Intra pe ele si afla. le gasesti la www.frm.ro LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 Posibil sa fiu off-topic, dar am si eu o intrebare: - la categoria Cupe, in maree, care ar fi conditiile de pregatire a masinii pt a putea participa. Cred ca e bine de stiut din timp pt a putea visa in continuare sau pt o alta orientare de cheltuire a banilor. Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 intrebare de baraj: care din etapele de CN si cupele prezentate mai sus au cuprins in organizarea evenimentului sectiunea moto? sunt destui doritori si am vrea sa stim unde putem concura pentru a ne face si noi planurile pe 2009. in mare cursele exclusiv moto le gasiti pe site-ul FRM sau aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showforum=175 asteptam un raspuns! sa ti raspund eu ca santem prieteni nu?fiecare din organizatori de etape in campionat sau cupe pot INVITA la eveniment sectiunea moto ,sectiune care dupa posibilitatile fiecarui organizator v a merge pe un traseu de moto extrem(parcurs cu moto)sau pe traseul auto extrem cu trak gps la iasi de exemplu v a asteptam cu drag...dar nu returnam taxa de participare ,sarcina de realimentarea revine unui insotitor din echipa voastra care v a duce benzina in locul care l stabilim impreuna ,iar traseul pe care veti merge v a fi facut cu moto(poate cu ajutorul vostru ca asa ati spus la ultima intalnire a noastra) 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 Robertino vad ca scrii pe forum deci traiesti. Daca tot suntem la competiti stii ca astept de la tine sa scrii ceva si cred ca e timpul. Eu ca prieten cu gura mare astept cu interes ceva,cumva sau vrei sa incep eu discutia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 Draga Stiulete, iti raspund la intrebarea ta si la interventia lui Robert ca la Cupa ORR, exista calasa moto nu ca INVITATI, ci ca si concurenti! la celelalte, in afara de Buzau, nu stiu..., dar speram ca se vor gandii mai multi organizatori si la clasa Moto. Nu de alta, insa e benefic pt "miscare" sa fie multi participanti si... de ce sa nu recunoastem, voi atrageti mai repede presa si ... atentia, in general :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stulewa Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 @ robert: mon cher, a organiza nu e tot una cu a invita. a organiza inplica anumita reguli si cerinte ce trebuiesc respectate iar faptul ca esti oranizator nu inseamna ca le poti madifica dupa bunul tau plac(realimentarea este sarcina organizatorului). eu nu am intrebat cine ne invita la iasi, bacau sau cluj sa ne plimbam cu motoretele ci care sunt concursurile la care participa activ si moto. @ trooper: pai la cupa ORR n-am cum sa particip pentru ca ma voi inplica activ in organizare ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 concursurile moto se organizeaza sub egida FRM.Intra pe ele si afla. le gasesti la http://www.frm.ro vad ca sub egida FRM se organizeaza enduro mai mult prin grecia, turcia, etc ... decat pe la noi http://www.frm.ro/index.php/component/o ... /cat_id,8/ A ... uitasem ... mai e cursa ta de "hard enduro" al constanta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stulewa Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 se pare ca voi fi nevoit sa iau legatura cu fiecare club in parte pentru a afla informatiile cerute mai sus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 pentru bucovina http://www.bucovinaoffroad.ro/contact.php primul nr.de tel, sorin covaliu 0746-102030 legat de moto urmeaza mai multe informatii pe http://www.bucovinaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 bravo, Bucovina! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 Atentie! Muresul se va tine intre 4 - 7 iunie http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 S-a strecurat o eroare legata de data intalnirii prietenesti Agnita Free Spirit Ride 2009. Apare postata, de dream-car pe pagina precedenta pe perioada 19-22 august ,de miercuri pana sambata :ha: . Ne cerem scuze pentru eroare . Agnita Free Spirits Ride 2009 va avea loc in perioada 20-23 august. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Calendarul competitional pe anul 2009 in perioada dintre 10 iulie si 6 august ...nimic in afara de Suxuki fest ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate