Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ladoga Trophy 2007

Postări Recomandate

http://www.4x4club.spb.ru/files/Small-by_size/index.htm

Unul dintre cele mai dure concursuri europene. Din cite eu stiu, "cel mai"

Un concurs la care poti sa te uzi. 6 clase auto. cca. 1200km traseu. cca 400 de participanti. O saptamina. 300 de poze.

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

interesant, stiti ceva de masinile cu nr concurs 406 si 417 ?

niste enoorme brate oscilante longitudinale, prin care cumva, se face si transmisia :sh2 ...ma framanta de mult avantajele unei astfel de suspensii: cursa suspensie mega lunga, loc sub burta masinii sa iei intre roti si-o "oaie" ... etc

poate stiti voi ceva mai multe de-atata...

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Vizitator Thoosh

Forditas romanra/traducere: Misto loc!

Reszt vettel te is? (ai participat si tu?)

Isten hozott a forumunkon! (Bun venit pe forum)

Köszi :)

Igen, voltam 2005 és 2006-ban a Ladogán, és ha isten megsegít megyek jövőre is 8)

Bocsánat, hogy csak magyarul tudok írni :(

Itt még talán ismerős képet is találtok: http://keptar.terep.hu/thoosh

Link spre comentariu

Traducerea

Mersi

Da, am fost la concursul Ladoga, in anul 2005 + 2006 si daca ma ajuta Dumnezeu ma duc si la anu

Scuzati-ma va rog dar nu pot scrie decat in limba maghiara :(

Uitati-va la pozele de la acest link, poate gasiti ceva cunoscut

Nagyon vagany kepeid vannak, gratula! A Ladoga az en almom is, egyebkent :grin: Addigis, szeretettel varunk Kolozsvarra (vigyazz, most nem a szokott helyen lesz, hanem a hegyekben - ott is fogunk megszalni, vedd fel a kapcsolatot Gyulaval, a foszervezovel: kirkosagyula@yahoo.com )

Traducerea

Faine poze, bravo! Ladoga e si visul meu. Dar pana atunci te asteptam cu drag la Cluj. (vezi ca acum va fi altundeva, ia legatura cu Gyula pe e-mail)

Link spre comentariu

Köszi :)

Igen, voltam 2005 és 2006-ban a Ladogán, és ha isten megsegít megyek jövőre is 8)

Bocsánat, hogy csak magyarul tudok írni :(

Itt még talán ismerős képet is találtok: http://keptar.terep.hu/thoosh

Traducere:

Multumesc :)

Da, am fost la Ladoga in 2005 si 2006, si daca ma ajuta Dumnezeu, merg si anul viitor :)

Scuze ca numai in limba maghiara pot scrie :(

Aici gasiti poze poate si cunoscute: http://keptar.terep.hu/thoosh

Welcome, Thoosh !

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Tipul a fost la un concurs la Cluj acum 3-4 ani, dar nu mai stiu cu ce masina si ce a facut. In orice caz a terminat "Ladoga Trophy" pe 16 din 37 la clasa "Tourism" Ceea ce e chiar tare. M-as bura sa-l revedem la Cluj.

Daca poti, te rog, Levi sa-i traduci, Sarut mina, multumesc.

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

Link spre comentariu

Tipul a fost la un concurs la Cluj acum 3-4 ani, dar nu mai stiu cu ce masina si ce a facut. In orice caz a terminat "Ladoga Trophy" pe 16 din 37 la clasa "Tourism" Ceea ce e chiar tare. M-as bura sa-l revedem la Cluj.

Daca poti, te rog, Levi sa-i traduci, Sarut mina, multumesc.

Nu te-ai uitat peste pozele sale? La acel link. Se vazu un Defender 90 verde. Cu ala a fost la Open, nu? are si poze :P

Thoosh, Bucur emlekszik, hogy voltal a kolozsvari versenyen. Gratulal a Ladogas eredmenyedhez (16. hely 37bol, Tourism kategoria -mintha ezt kene forditani :lol: ). Komoly eredmeny! Nagyon szeretne o is viszontlatni Kolozsvaron, a versenyen.

Link spre comentariu

Vizitator Thoosh

Thoosh, Bucur emlekszik, hogy voltal a kolozsvari versenyen. Gratulal a Ladogas eredmenyedhez (16. hely 37bol, Tourism kategoria -mintha ezt kene forditani :lol: ). Komoly eredmeny! Nagyon szeretne o is viszontlatni Kolozsvaron, a versenyen.

Mindenképpen ott leszek a jövőhéten, még az kétséges melyik autóval, extrémben szeretnék, de ha nem lesz jó addigra az autóm, Open-ben indulok. és mindent köszi :D

Láttatok már filmet a Ladogáról? Ha kell viszek párat Nektek 8)

Link spre comentariu

Mindenképpen ott leszek a jövőhéten, még az kétséges melyik autóval, extrémben szeretnék, de ha nem lesz jó addigra az autóm, Open-ben indulok. és mindent köszi :D

Láttatok már filmet a Ladogáról? Ha kell viszek párat Nektek 8)

Ce a scris baiatu (forditas romanra)

vin in orice caz sapt. viitoare dar nu stiu inca cu ce masina. As dori in extrem, dar daca nu voi avea masina pregatita pana atunci, ma dau la Open. Mersi pt tot :D

Voi ati vazut filme despre Ladoga? Va pot aduce cateva 8)

Az extrem az szep lesz! Technikas, de nem autoszetvero! Az Open meg egy konnyebb extrem. Biztos lattad a tajakat a kepeimen. Az a faktor kozos a ket palyaban.

Ladoga video van egy, ami a neten volt, lattuk. Az, amelyikben az egyik kocsi 100% elsullyed a toban.Vagott anyag. Linket sajnos nem tudok. Hozzal, hozzal, erdekel mindenkit :grin:

Extremul va fi frumos! Tehnic, dar nu distrugator de masini! Openul este un Extrem mai usor, mai simplu.Probabil ca ai vazut deja peisajele de pe poze. Sunt un factor comun in cele doua trasee.

Am vazut un video Ladoga de pe net. Ala, in care o masina se scufunda total in lac. Este un material lucrat, link nu pot sa-ti dau. Dar sa ne aduci videouri ca ne intereseaza pe toti :grin:

Link spre comentariu

Vizitator Thoosh
Ok, viszek 3 teljes filmet, 2004, 2005, 2006 évről, meg fog fertőzni titeket is :wink: :twisted:
Link spre comentariu

sar eso viz mocsar / noroi , mlastini , ploaie ,apa

Ohhhhhhh m/ am uitat si eu ...... si cand te gandesti ca unii concurenti autohtoni se plang cand se intilnesc cu putin noroi , mlastina , ploaie pe traseu .......si cei din poze sunt chiar pina in gat prin noroi si apa . :roll: :shock:

Traducere / Forditas

Ohhhhhhhhh / megneztem en is ezeket a fotokat , s mikor arra goldosz hogy egyes hazai versenyzonk panaszkodik ha kis sarat mocsarat talal az itinerben / ezek meg nyakig vannak sarban mocsarban vizben :roll: :shock:

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Thoosh

Ladoga'2008

Hajrá fiúk, lányok, jelentkezzetek a jövő évi Ladogára, csapjuk szét az orosz mocsarat együtt :h5

Mi 2008, május 26.-án indulunk és június 11-én érünk haza. Eddig egy autóval, trailerrel, megyünk 5-en. Úgy számolom fejenként 1000 euro-ba kerül a kaland - (nevezési díj, szálloda, kaja, ital).

Az útvonal: Szeged (Magyarország) - Szlovákia - Lengyelország - Litvánia - Lettország - Oroszország, Szentpétervár: 2200 km. A Trophy kb 1200 km a Ladoga tó körül, ez 8 nap lesz, 9.-én indulunk haza.

Megérkezéskor kettő éjszakát, indulás előtt 1 éjszakát leszünk szállodában, a többi sátorozás :wink:

Ha még decemberben be van fizetve a nevezési díj - nekünk kb 500 euro - sokkal kedvezőbb mint már januárban, áprilisban meg már majdnem a duplája...

Üdv, Pali :hi

Az eddig nevezettek listája:

http://www.art-news.spb.ru/ladoga_claim/ladoga_list.php

A Ladoga Trophy hivatalos weblapja:

http://www.ladoga-trophy.ru/news.php

�zelítő a versenyből:

Link spre comentariu

Koszi!

Traducerea

Haideti la Ladoga, fratilor!

Noi plecam pe 26 mai si ne intoarcem pe 11 iunie. Pana acum suntem cu o masina si un trailer, 5 persoane. Dupa calculele mele totul ne va iesi in jurul 1000 de euro (cu tot cu cazare, meze, beutura)

2200 km de la noi, de la Szeged + 1200 in jurul lacului. 8 zile. La sosire 2, la plecare 1 noapte in hotel, in rest la cort.

Daca va inscrieti in decembrie, costa 500 euro, din ianuarie se scumpeste semnificativ iar in aprilie e cam 1000 euro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare