Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor land rover freelender

Vizitator eldo

Postări Recomandate

am un land rover freelender cu motor de bw si la plecarea de pe loc sau la schimbarea vitejei se aude o lovitura in spatele masini sunt cumva devina bucsele de la grupul din spate?.

Si as mai dori o informatie in legatura cu schimbarea discului de ambreiaj, as dori un disc mai mare, pentru al putea folosi mai bine pentru offroad.

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor land rover freelender

am un land rover freelender cu motor de bw si la plecarea de pe loc sau la schimbarea vitejei se aude o lovitura in spatele masini sunt cumva devina bucsele de la grupul din spate?.

Si as mai dori o informatie in legatura cu schimbarea discului de ambreiaj, as dori un disc mai mare, pentru al putea folosi mai bine pentru offroad.

va multumesc

Pt zgomotul din spate : bucsi tiranti punte, joc mare in diferential, joc mare in crucea cardanica spate. etc...

Discul de ambreiaj nu poti sa il schimbi cu unul mai mare pt ca nu iti permite carcasa, volanta si placa de presiune ci poti sa il schimbi eventual cu unul sinterizat care e mai Heavy Duty dar nu stiu daca exista asa ceva pt Freelander. Trebuie cautat.

Link spre comentariu

Buna,

Exista o oarecare subdimensionare a discului de ambreiaj pe care am remarcat-o si eu.

Ulterior am observat ca in aceleasi coonditii zapada mare, acelasi drum, alt sofer si un nissan pathfinder scoate fum din ambreiaj, fara a merge cu el "patinat".

Si eu am impresia ca discul este subdimensionat nu ar trebui sa patineze cu piciorul luat de pe pedala, cred ca motorul are o putere prea mare pentru discul montat.

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Salut,

Intre timp am gasit si disc "heavy duty".

Costa aprox 100 lire si are un rand suplimentar de arcuri plus partea de frictiune este mai lata. Nu am luat, am preferat sa iau si placa de presiune in aceiasi bani.

Acum parca imi pare rau.

Codul este

UQB100770L Clutch plate - heavy duty

Asa arata

http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-UQB100770L

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

Salut,

Intre timp am gasit si disc "heavy duty".

Costa aprox 100 lire si are un rand suplimentar de arcuri plus partea de frictiune este mai lata. Nu am luat, am preferat sa iau si placa de presiune in aceiasi bani.

Acum parca imi pare rau.

Codul este

UQB100770L Clutch plate - heavy duty

Asa arata

http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-UQB100770L

Salut!

Grupul diferential spate este prins pe trei tampoane de cauciuc.Cel din fata central se rupe cel mai des,si provoca socuri la schimbarea treptelor de viteza.

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare