Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol 160 3,3 D

Vizitator georgez

Postări Recomandate

Vizitator georgez
Ce se poate face la MRL-uri ca sa am masina 4X4 permanent-nu mai vreau sa decuplez.MRL-urile sunt cam uzate si nu mai decupleaza intotdeauna.Masina se afla pe un domeniu de vanatoare si doresc sa o folosesc numai in regim 4X4.Multumesc.Georgez.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan Patrol 160 3,3 D

Poti face la un strungar niste flanse care vin ca niste capace in locul MRLurilor, dar intra si pe canelurile planetarelor, si peste ele piulita de planetara. Eventual ca sa nu fie probleme cu priza pe canelurile planetarei, pastrezi din MRL bucata care vine pe planetara, si o sudezi calumea pe flansele - capac. Nu stiu daca m-am facut inteles (de obicei mi se intimpla asta) Ideea de baza "contine" niste capace care prind planetarele de butucul rotii, totul dintr-o bucata.

p.s. vezi si regulamentul forumului, care cere o prezentare a membrilor!

Link spre comentariu

eu zic sa cumperi niste MRL-uri noi.....crezi ca merita sa invarti planetarele ....grupul si cardanul de pe fata?

eu asa as face.......dar cum masina e a ta.....faci cum crezi... :grin:

plus ca daca pui flanse in loc de MRL-uri.....tot nu vei avea 4x4 permanent :grin:

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Vizitator georgez

Am facut rost de 2 MRL-uri in conditii bune,am cumparat kit-ul de reparatie,dar imi lipseste un arc care se afla pe MRL,intre corp si piesa ce compune partea de angrenare .Ma poate ajuta cineva cu un arc sau cu informatia unde pot gasi?

PS.Am aflat ca pt Nissan Terrano ar exista un substitut de MRL care tine masina 4x4 permanent.Astept din Germania o schita.Poate va folosi cuiva vreodata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare