Bucur Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Sunt Bucur Milancovici. Am: 40 ani. masini de off-road. prea putin timp liber. prieteni. un stol de pasari in cap. un oras de cimpie. Arad. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Cu respectul ce se cuvine :wink: :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 bine ai venit :D inca unul aproape de mine! super maestre :W Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Partea asta romantica din tine inca nu am cunoscut-o :grin: Fii bine venit !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 Pai nu tu m-ai obrazat ca nu mi-am scris introducerea? Acuma c-am scris-o e prea romantica? To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Pai nu tu m-ai obrazat ca nu mi-am scris introducerea? Acuma c-am scris-o e prea romantica? un pic de romantism nu a omorat pe nimeni Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 bine ai venit si sa ai parte de cat mai mult norooi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Pai nu tu m-ai obrazat ca nu mi-am scris introducerea? Acuma c-am scris-o e prea romantica? Pai io stiam numa de " Io acuma pe unde o iau???" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Bine ai venit si sa te bucuri de forum si noroi :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Bun venit! Ne place poza :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 . BINE AI VENIT!!! :D ,cat despre foto parca am vazut o intro revista unde scria..... :1 ?sigur tu esti :1 :10 :br 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 No servus! Bine ai venit pe forum! :D Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate