Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde imi spal masina in Bucuresti?

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet

Re: Unde imi spal masina in Bucuresti?

@ drm.. ai spalatoria in capu' strazi la mine, daca nu pomeneai de "la garaje" nu ma prindeam.. e la capatu' lui 168, pt localizare mai exacta.

Acum stiu in ce zona stai! :ha: :ha:

Ontopic:

Aia din spate de la Alba Iulia probail si-au angajat oameni noi.

Cand am stat eu pe acolo plecam cu masinile mai imbacsite decat inainte sa le spele... Indiferent cat de mare era bacsisul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ drm.. ai spalatoria in capu' strazi la mine, daca nu pomeneai de "la garaje" nu ma prindeam.. e la capatu' lui 168, pt localizare mai exacta.

corect, aia e. treci cand vrei... :W

experientia docet.
Link spre comentariu

Daca ne dam in preturi mici :F eu dupa iesirea de duminica am spalat-o cu 25 ron in stilul 'mai baieti lasati-o ma da-o-n colo ca nu e de expozitie'. Pe stradute in spate la Alba Iulia.

Pun o harta maine.

Trebuie sa tinem cont insa ca 25 ron = tarif.

Bacsis = +15 ron.

Interior/exterior???? Nu pot crede!

la mine e 30 ext + int la masini de teren. poate parea cam mult, comparativ cu nush cine, dar nu incerc sa ma diferentiez de ceilalti prin preturi ci prin calitate.

serviciile fata de client conteaza mai mult decat 2-3 lei pe care ii scoti in plus ddin buzunar... cel putin asa vad eu lucrurile in general.

cat despre primit... vorba aia, cu toate bratele deschise :W

experientia docet.
Link spre comentariu

De obicei eu zic ce vreau platesc 30-40 lei int/ext ...dau spaga inainte 10 sau 20 de lei ...si daca nu executa corespunzator ..a doua oara nu mai calc pe la ei. Unde merg eu, undeva aproape de targul Vitan ...baietii stiu ce au de facut ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Domnilor, daca in continuare nu gasiti spalatorie auto in Bucuresti, va anunt ca sunt vreo trei langa Plaza.

O seara faina sa aveti. :h5

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Haideti sa ne strangem o gasca in zona Bucuresti si sa facem un abonament la o spalatorie sa beneficiem de servicii bune la un pret decent si de ce nu sa beneficiem impreuna si de alte avantaje!

Salut pe aceasta calea redeschiderea acestui topic! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mda...mi-am spalat masina contra sumei de 150 RON! Da, da, daaaa adica un milion juma' Astept propuneri pentru a face un contract cu o spalatorie din Bucuresti unde sa mergem sa ne spalam masinile, eu am doua, si in felul asta sa nu fim jecmaniti.

Puneti aici propunerile voastre si optam prin vot! Va sugerez sa fie un membru al clubului ca sa nu dam banii la straini!

Link spre comentariu

hai sa va dau o idee,adica ...cum fac eu

unde m-am dus cu masina dupa noroiala au cerut exagerat si mai si stambau din nas ca le infund canalele asa ca--

de la un timp ma duc direct la benzinaria omv iau 2 fise x 5lei/fisa sau chiar 3 si spal masina singur (te cam stropesti) dar oricum i-mi place sa spal masina si nu mai mai cert si nu ma mai rog de nimeni si..... costa doar 10-15 lei :grin:

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Mda...mi-am spalat masina contra sumei de 150 RON! Da, da, daaaa adica un milion juma' Astept propuneri pentru a face un contract cu o spalatorie din Bucuresti unde sa mergem sa ne spalam masinile, eu am doua, si in felul asta sa nu fim jecmaniti.

Puneti aici propunerile voastre si optam prin vot! Va sugerez sa fie un membru al clubului ca sa nu dam banii la straini!

:T Dar ce iau facut?

Au spalat tapiteria?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

unde m-am dus cu masina dupa noroiala au cerut exagerat si mai si stambau din nas ca le infund canalele asa ca--

de la un timp ma duc direct la benzinaria omv iau 2 fise x 5lei/fisa sau chiar 3 si spal masina singur (te cam stropesti) dar oricum i-mi place sa spal masina si nu mai mai cert si nu ma mai rog de nimeni si..... costa doar 10-15 lei :grin:

Este buna ideea, dar contrara principiului meu de viata: daca poti sa pui pe altul, de ce sa o faci tu?! La mine, faza este cam asa: electricianul imi schimba becul, mecanicul planetara, spalatorul imi curata masina, profesorul imi educa fetita etc. Daca le-as face pe toate as economisi prea multi bani si as deveni un miliardar potent si atoatecunoscator. Dar nu vreau! :ha: :ha:

Prin urmare eu respect principiul rotirii banului in sistem. Nici insa in halul in care ii rotesc eu, e drept, dar nici sa ma manjesc eu IN SPALATORIE! Pe camp ma fac ca porcul pt ca merita, dar la spalatorie??? Nici vorba! Sunt un lord, ce plm?

@drm RAZVANEEEEEEEE fa-ne o oferta vere sa ne speli masinile aproape gratis! Hai ca suntem vreo 30, zic eu! :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator mertan

daca nu mergiti la mall cu masina plina de namol nu faceti nimic. :D parerea mea :cl

era o idee mai demult pe forum ca dupa o iesire sa mergem la mall sa incadram (lipit) cu cazanele un Q7 de fete... si apoi sa ne jucam de-a camera ascunsa cand vin maimutele la masina....

cand o facem?

:grin:

cat mai repede si filmat :D sa descacati gumele langa un q7 alb :D

Link spre comentariu

Este buna ideea, dar contrara principiului meu de viata: daca poti sa pui pe altul, de ce sa o faci tu?! La mine, faza este cam asa: electricianul imi schimba becul, mecanicul planetara, spalatorul imi curata masina, profesorul imi educa fetita etc. Daca le-as face pe toate as economisi prea multi bani si as deveni un miliardar potent si atoatecunoscator. Dar nu vreau! :ha: :ha:

Prin urmare eu respect principiul rotirii banului in sistem. Nici insa in halul in care ii rotesc eu, e drept, dar nici sa ma manjesc eu IN SPALATORIE! Pe camp ma fac ca porcul pt ca merita, dar la spalatorie??? Nici vorba! Sunt un lord, ce plm?

@drm RAZVANEEEEEEEE fa-ne o oferta vere sa ne speli masinile aproape gratis! Hai ca suntem vreo 30, zic eu! :ha: :ha:

dragii mei, eu v-am mai zis o data ca va astept cu bratele deschise... daca toata lumea vine cu alte propuneri probabil ca nu vreti sa le spalati la mine sau sunt prea departe sau nu sunt in drumul vostru din sau spre casa sau... cel putin cei care stau in zona drumul taberei n-ar trebui sa-si mai faca griji si sa vina direct... cat despre ceilalti, nu vreau sa fac eu programul nimanui...

mie doar imi spuneti si eu o rezolv.

cat despre pret... adunati-va si fac eu in asa fel sa ne fie bine la toti.

so be it!!!

experientia docet.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare