Vizitator ionut_azz Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Am un Ssangyong Musso Din 1998 2300cmc turbo si as vrea sa ii fac mici modificari dar marea problema este ca nu ma pricep nu stiu ce imi trebuie si de unde cumpar piese . As vrea sa o inalt si sa ii pun nite gume . Va rog sa imi spune-ti unde as putea gasi piese pt ea si cam ce mi-ar trebui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Am Nevoie De Cateva Sfaturi Am un Ssangyong Musso Din 1998 2300cmc turbo si as vrea sa ii fac mici modificari dar marea problema este ca nu ma pricep nu stiu ce imi trebuie si de unde cumpar piese . As vrea sa o inalt si sa ii pun nite gume . Va rog sa imi spune-ti unde as putea gasi piese pt ea si cam ce mi-ar trebui. In primul rand ti-ar trebui o prezentare ...ca sa nu ai intradevar o mare problema ...dupa care da un ochi prin regulamentul forumului si incepem sa stam si de vb despre ce ii trebuie lui Musso! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate