vstef_is Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Nu asa :D El vrea altceva... Iei masina, faci toate actele, o inmatriculezi pe numele tau, tot tot. Cand e gata, mergi la politie, iei fisa de inmatriculare, si bifezi radiere la cerere, faci acte ca si cum ai vindeo, dovada de la primarie ca ai un spatiu (teren sau garaj) sau ca cineva iti da un spatiu unde sa "depozitezi" masina, o radiezi, mergi cu certificatu de radiere la primarie, si ti-o scot din evidenta, si nu platesti impozit. Cam asa ceva, sper ca ai inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 As vrea sa salvez un ARO! In curand la firma la noi se va da la casare un ARO 244, care este intr-o stare foarte buna. Eu vreau sa il iau si sa-l folosesc numai la iesiri prin paduri fara sa-l inmatriculez. Actele sunt necesare la firma pentru radiere. Stie cineva cum trebuie procedat? La firma de fier vechi unde ar trebui predat nu am reusit inca sa vorbesc cu patronul sa vad daca este de acord sa mi-l lase pe barba mea si sa-mi dea numai certificatul pentru radiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! factura/chitanta pe numele tau daca e pe firma (cu marca, culoare, nr inm, serie sasiu, serie motor, serie carte)...si stampila/semnatura pe spatele talonului ... instrainat catre ... fara data fisa de inmatriculare ...radiere de pe firma de la financiar... luare in evidenta pe numele tau si cam asta ... cand te hotarasti sa inmatriculezi masina are ITP, RCA, autenticitate, taxa inmatric, taxa talon, nr platite (nu oblig numere) fugi la politie ...serv inmatriculari singurel si gata, ai salvat-o! cu factura firma scoate din evidenta de la financiar masina ... de la politie iese in momentul in care te duci tu sa inmatriculezi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! Eu daca as avea acum un aro, l-as inmatricula in Bulgaria... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! Eu am 2... unul e trecut autoutilitara si are totul in regula, asa ca e suportabil... celalalt nu prea poate fi salvat... e autoturism cu 3119 cmc si impozit de ~20 mil. La un ARO, asa ca o sa il radiez la cerere... Pe bulgaria nu stiu daca merita inmatriculat un ARO... cat ar costa? Tot destul de mult! Desi sincer, poate m-ar tenta la un moment dat... doar ca ma gandesc si la tzeapa bulgareasca... Nu de alta dar daca il fac mai "extrem" cu taieturi si modificari... atunci pe .ro o sa ma frece la ITP si alte alea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! @ VStef: Da-i bre la o persoana cu handicap 200-300 de Euro si trece-o pe numele lui. Asa scapi si de impozit, ai rca-ul la jumatate si alte beneficii. Faci cu el acel act la notar cum ca-ti incredinteza tie masina pe x ani si gata balciu. P`aia o sa vrei un motor de 4000 :ha: . Vb mai pe la rg in w.e. despre chestia asta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! :1 Klez-ule . :banana Si eu ca-n vorba aia romaneasca : bate saua sa priceapa iapa. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! @ VStef: Da-i bre la o persoana cu handicap 200-300 de Euro si trece-o pe numele lui. Asa scapi si de impozit, ai rca-ul la jumatate si alte beneficii. Faci cu el acel act la notar cum ca-ti incredinteza tie masina pe x ani si gata balciu. P`aia o sa vrei un motor de 4000 :ha: . Vb mai pe la rg in w.e. despre chestia asta. Nu tine decat daca e adaptata pentru handicapul respectivului, si adaptarea trebuie omologata de RAR in trecut asta in carte.. :uameni Da asa zice legea... Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! Sau scurtatura - vb cu firma, sa faca EI fisa de inmatriculare bifata cu radiere la cerere, sa demonstreze ca au teren unde o pot depozita, si gata... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! Si n-ar fi pacat sa nu poti gusta nitel de drum public cu Aro-ul gata facut? @Criastian Irimescu: Am un vecin care are un Cherokee cu motorul de 5000 si ceva. Are nush ce handicap la ochi, cu dioptrii, chestii d`astea. Poarta ochelarii pe ochi si circula cu masina de n-are nici o treaba si impozit ioc. Unde mai pui ca asigurarea e la jumate de pret. Poate ma intalnesc cu el zilele astea sa discut problema mai pe larg. Cine stie, poate-l combin sa mai ia niste masini pe el :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! @ VStef: Da-i bre la o persoana cu handicap 200-300 de Euro si trece-o pe numele lui. Asa scapi si de impozit, ai rca-ul la jumatate si alte beneficii. Faci cu el acel act la notar cum ca-ti incredinteza tie masina pe x ani si gata balciu. P`aia o sa vrei un motor de 4000 :ha: . Vb mai pe la rg in w.e. despre chestia asta. Referitor la inmatricularea pe numele unei persoane cu handicap: -Are dreptul sa inmatriculeze o masina fara sa plateasca taxa de prima inmatriculare,o data la 5 ani. -Handicapul sa fie de origine LOCOMOTOR -Sa aiba permis de conducere aferent masinii respective. -Masina trebuie sa fie adaptata handicapului respectiv(se monteaza comenzi) dupa care se merge la RAR si se mentioneaza in CIV. -Adavarat ca asigurarea RCA, este redusa 75%. Toate aceste reglementari se gasesc in noul cod rutier(nu am cautat,dar am inteles ca exista) L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: As vrea sa salvez un ARO! Eu am incercat asta in decembrie trecut cu un 244 motor brasov, dar cunostinta mea avea handicap doar la coloana.. si ce modificari sa-i fac la masina?? sa-i pun o perna la spatar?? N-a mers.. Toate astea sunt prevazute in legea 448/6.12.2006 art 24 - 27. Am un vecin care are un Cherokee cu motorul de 5000 si ceva. Are nush ce handicap la ochi, cu dioptrii, chestii d`astea. Poarta ochelarii pe ochi si circula cu masina de n-are nici o treaba si impozit ioc. Unde mai pui ca asigurarea e la jumate de pret. Poate ma intalnesc cu el zilele astea sa discut problema mai pe larg. Cine stie, poate-l combin sa mai ia niste masini pe el :grin: Si eu stiu pe cineva intr-un caz similar dar se pare ca inainte de legea din 2006 era altfel.. Neinformarea m-a costat, am crezut ca ma scot dar pana la urma am vandut si cumparat masina de 2 ori intr-o zi... :grin: si intre impozit mare sau inscriere Bulgaria am ales schimbarea brasovului cu un andoria aspirat.. Solutii alternative exista intotdeauna.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate