Vizitator SkOrpYoNs Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 salut unde pot sa gasesc si eu o masca pt aro 10? si imi treba si o bara de protectie in fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: in legatura cu un aro 10 ma ajuta careva? Buna ziua. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: in legatura cu un aro 10 ma ajuta careva? Lasand subtilitatile la o parte,treci si pe la prezentare,apoi spune si ce te doare de fapt.Iti trebuie partea de plastic sau masca metalica ?Bara ce tip vrei ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: in legatura cu un aro 10 ma ajuta careva? Tinichigiu + teava de gaz + tabla = love... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SkOrpYoNs Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: in legatura cu un aro 10 ma ajuta careva? [deki imi trebuie masca de plastic:| si bara oridecare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: in legatura cu un aro 10 ma ajuta careva? Ce model de MASCA iti face trebuinta ? pune o poza daca ai posibilitatea sau da mai multe detalii daca vrei si noi ca nejte baieti buni si saritori ... baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: in legatura cu un aro 10 ma ajuta careva? Am eu unul de piese parca e model 96, tie ce model iti trebuie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate