serpalo_ct Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Proiect ARO 243 felicitari stef! uite asa mai trezesti putin sentiment patriotic pe aici.si eu ma gandeam la un asemenea proiect dar m-am cam speriat de cata munca e .. si am optat pana la urma la japoneze.dar un gust amar tot am cand ma gandesc ca nu am reabilitat un aro..dar cine stie ... asteptam cu nerabdare finalizarea - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Proiect ARO 243 Absolut daca nu vrei masina de Extreme nu are rost... Inca o data felicitari superb proiectul pana cum asteptam sa vedem produsul finit :banana :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Proiect ARO 243 Ziceai tu odata: " Am cazanul meu/ Sunt pionier,/ Si ma mandresc cu el/ Sunt pionier". Pai mult respect si bafta tot-odata si sa dea domnu` sa-l termini anul asta ca de paste simt miros puternic de munte. Cine stie....poate facem echipa uniforma de data asta si n-o sa va tradez cu japoneza :grin: Bafta multe Stefule !! P.S.: Raspunde bre la telefon cand te sun !!! OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Proiect ARO 243 Peste putin timp o sa mai vedem ARO doar in poze,si o sa ne uitam la el curiosi cum ne uitam acum la IMS,poate era mai bine daca gaseai unul cu motor mai mic sub 3000(de andora parca).Bravo se vede ca ai muncit la greu ,sper sa-l termini cat mai repede sa iesi cu el pe strada si sa le faci in ciuda politicienilor de rahat cu impozitele lor aberante. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 A mai iesit si ceva soare, am incercat sa mai progresez si am facut o lista luuuunga de ce mai ramane de facut. Pana una alta, capete de bara noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 Si montate pe masina A se observa si cel mai important detaliu. Am facut rost de o sigla mare ARO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 peste directie va urma un scut, si peste bara fata un bull-bar. Inca defintivez detaliile lor. Momentan in varianta "stock" de ARO, cum erau ele originale... Versiunea custom cu suport de troliu cand or sa fie si bani :grin: Aceeasi "metoda" se aplica si la bara spate. Momentan o sa pun una din doua bucati (sunt asezate provizoriu nu sunt aliniate cum trebuie). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 Si un detaliu destul de important si util.... radiator. Amuzant e ca tziganii mi l-au furat pe cel original al masinii... pentru ca e din cupru! Asa ca am facut rost de altul, aproape identic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 Privire de ansamblu, stadiu actual. Mai am cateva detalii de rezolvat pana in weekend cand vreau sa ii dau o cheie. (nu franceza) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 Spor la treaba in continuare! :bravo cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 :bravo Dar bara de conexiune de la directie ai reconditionato ?? caci vad burdufele cele vechi pe ea , cind te vad ce faci ma gindesc ce ma va asteapta si pe mine dar merita asa credem doar noi majoritatea nu sunt de aceeasi parere!!! :1 AROooooo :cl Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 Continutu barii de conexiune e nou, si gresat calumea, burdufurile vechi pt ca erau bune, chit ca-s murdare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Proiect ARO 243 Cand se ajunge la vopsit, poate il cooptam pe nr.150 pentru ceva airbrush.... :h5 ( http://www.sorin.fundatiaema.ro/ ) - Klez stie... :roll: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Proiect ARO 243 De exemplu am sa-ti arat ce am facut la arcurile fata sa nu mai stea cum stau ale tale ; din cornier de 40x40 am confectionat o potcoava pentru a indrepta arcul sa nu mai faca burta spre cauciuc cind este descarcat de sarcina ,se intimpla mai ales cind cauciucul este ceva mai lat !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Proiect ARO 243 frumos frumos.dar tai ridicat putin si fata :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Proiect ARO 243 DA:h5 ,sigur l-am ridicat destul de mult din cauza motorului de BV cam greu si a troliului de 70kg ,de aceea am sa pun la amortizoarele de pe fata tije inaltatoare (cele care se puneau la daciile break cind se puneau arcuri de fata pe spate ) , pentru a permite amortizorului sa aiba cursa mai mare dar sa nu afecteze planetarele si nici capetele de bara din cauza unghiului ,iar pe spate voi monta amortizoare de RABA care sunt cu 10cm mai lungi ;si alte modificari !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Proiect ARO 243 Arata interesant, dar ai distras atentia poporului de la Aro lui Vstef, care o sa fie gata peste 10ani :ha: Oricum, Aro "nu e moarta", Aro "se transforma" :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Proiect ARO 243 Gabi, mersi mult pt pontul la arcuri. E chiar ce trebuie. Acuma in vro 10 ani cat mai dureaza "proectu" am timp :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Proiect ARO 243 In primul rind :sr SCUZEEEEE !!! Am vrut sa dau citeva sfaturi daca voi mai putea sa te ajut cu ceva sigur nu voi ezita !!! :ypu :ypu :ypu Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Proiect ARO 243 Ce sa mai intampla cu cazanu` ? Are rost sa dau o fuga pana la iasi sa iesim nitel pe teren? Sau tot cu Ama si Tudor ies ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Proiect ARO 243 ma bag si eu, cred ca nu il mai face ca trebuie sa vina pe la sibiu si sa il testeze impreuna cu al meu :ha: :ha: :ha: (sau ii frica de campulung ) aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Proiect ARO 243 Ceva noutati nu mai se arata ca doar a dat caldura si vremea este propice pentru reparati :2dr la AROOOO !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Proiect ARO 243 Noutatea e ca mai "e" unu... care arata cam asa... e 100% functional cu acte-n regula, si ma plimb cu el in oras... Totusi nu am abandonat total proiectul, sper sa il reiau cat de curand cu niste idei si planuri noi.... Aviz amatorilor, am pont de seturi motor Brasov, nemtzia la pret rusinos de mic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Proiect ARO 243 In set ce se include si ce pret au Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Proiect ARO 243 4 pistoane + bolt + sigurante + 4 cilindri piston + 4 segmenti = 5 mil. Noi, Nemtzia. O sa comand un set pentru mine, il voi pune pe "Proiect" (pentru ca merita) si daca sunt foarte multumit, le dau la liber :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate