Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect ARO 243

vstef_is

Postări Recomandate

Re: Proiect ARO 243

felicitari stef!

uite asa mai trezesti putin sentiment patriotic pe aici.si eu ma gandeam la un asemenea proiect dar m-am cam speriat de cata munca e .. si am optat pana la urma la japoneze.dar un gust amar tot am cand ma gandesc ca nu am reabilitat un aro..dar cine stie ...

asteptam cu nerabdare finalizarea

-
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ziceai tu odata: " Am cazanul meu/ Sunt pionier,/ Si ma mandresc cu el/ Sunt pionier". Pai mult respect si bafta tot-odata si sa dea domnu` sa-l termini anul asta ca de paste simt miros puternic de munte. Cine stie....poate facem echipa uniforma de data asta si n-o sa va tradez cu japoneza :grin:

Bafta multe Stefule !!

P.S.: Raspunde bre la telefon cand te sun !!!

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Peste putin timp o sa mai vedem ARO doar in poze,si o sa ne uitam la el curiosi cum ne uitam acum la IMS,poate era mai bine daca gaseai unul cu motor mai mic sub 3000(de andora parca).Bravo se vede ca ai muncit la greu ,sper sa-l termini cat mai repede sa iesi cu el pe strada si sa le faci in ciuda politicienilor de rahat cu impozitele lor aberante. :bravo

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

peste directie va urma un scut, si peste bara fata un bull-bar. Inca defintivez detaliile lor. Momentan in varianta "stock" de ARO, cum erau ele originale...

Versiunea custom cu suport de troliu cand or sa fie si bani :grin:

Aceeasi "metoda" se aplica si la bara spate. Momentan o sa pun una din doua bucati (sunt asezate provizoriu nu sunt aliniate cum trebuie).

Link spre comentariu

Si un detaliu destul de important si util.... radiator.

Amuzant e ca tziganii mi l-au furat pe cel original al masinii... pentru ca e din cupru! Asa ca am facut rost de altul, aproape identic.

Link spre comentariu

:bravo Dar bara de conexiune de la directie ai reconditionato ?? caci vad burdufele cele vechi pe ea , cind te vad ce faci ma gindesc ce ma va asteapta si pe mine dar merita asa credem doar noi majoritatea nu sunt de aceeasi parere!!! :1 AROooooo :cl

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

De exemplu am sa-ti arat ce am facut la arcurile fata sa nu mai stea cum stau ale tale ; din cornier de 40x40 am confectionat o potcoava pentru a indrepta arcul sa nu mai faca burta spre cauciuc cind este descarcat de sarcina ,se intimpla mai ales cind cauciucul este ceva mai lat !!!

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

frumos frumos.dar tai ridicat putin si fata :bravo

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

DA:h5 ,sigur l-am ridicat destul de mult din cauza motorului de BV cam greu si a troliului de 70kg ,de aceea am sa pun la amortizoarele de pe fata tije inaltatoare (cele care se puneau la daciile break cind se puneau arcuri de fata pe spate ) , pentru a permite amortizorului sa aiba cursa mai mare dar sa nu afecteze planetarele si nici capetele de bara din cauza unghiului ,iar pe spate voi monta amortizoare de RABA care sunt cu 10cm mai lungi ;si alte modificari !!!

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

In primul rind :sr SCUZEEEEE !!! Am vrut sa dau citeva sfaturi daca voi mai putea sa te ajut cu ceva sigur nu voi ezita !!! :ypu :ypu :ypu

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Ceva noutati nu mai se arata ca doar a dat caldura si vremea este propice pentru reparati :2dr la AROOOO !!!

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

Noutatea e ca mai "e" unu... care arata cam asa... e 100% functional cu acte-n regula, si ma plimb cu el in oras...

Totusi nu am abandonat total proiectul, sper sa il reiau cat de curand cu niste idei si planuri noi....

Aviz amatorilor, am pont de seturi motor Brasov, nemtzia la pret rusinos de mic.

Link spre comentariu

4 pistoane + bolt + sigurante + 4 cilindri piston + 4 segmenti = 5 mil.

Noi, Nemtzia. O sa comand un set pentru mine, il voi pune pe "Proiect" (pentru ca merita) si daca sunt foarte multumit, le dau la liber :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare