mihai Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Intrucat masina era prea "normala",a venit timpul unor modificari radicale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mici modificari... poate cu okazia asta pui si tu o bara pe fatza ..... cat de cat acolo .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mici modificari... Spor la treaba. :1 :h5 :1 :h5 :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mici modificari... nu-mi vine sa cred ca ai bagat un mare flex in ea!!! modificari mici, intr-adevar... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mici modificari... :h5 .......sper sa am si eu tupeul tau intr o buna zi Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mici modificari... bafta :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Mici modificari... Fain fain! O scurtezi si in spate, la unghiul de degajare? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mici modificari... A avut la vremea ei o bara cat de cat "normala"..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mici modificari... vaiii ce nasoala era in ultima poza ..... ... chiar ..in spate pui troliu sus in bena ...????? ca atarna naspa in spate.... cred ca te agatzai de orice ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gigitu Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Mici modificari... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mici modificari... Foarte tare, bafta si spor la treaba. :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mici modificari... Spor la treaba si vrem poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Mici modificari... Ai vreun proiect/design dupa care te ghidezi sau "the future image" este viziunea ta ?? .. in orice caz , tine`ne la curent cu orice "detaliu" modificat pe patrocle :grin: :h5 ENJOY :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Mici modificari... Nu prea avem timp de poze,o sa fie poza de final....inca "gandim" proiectul,adica am taiat si pe urma proiectam... :ha: :ha: :ha: glumesc,desigur... Proiectul e foarte clar,masina e demontata complet,fiecare stie exact ce are de facut,timp nu prea avem. Ca idee,a primit un 'body lift' nesperat,daca am dat totul jos de pe ea am constatat ca e mai inalta cu 20mm pe fata si 50mm pe spate...max 10% mai ia in greutate din ce am dat jos,dar o sa mai piarda ceva pt ca o sa-i cada curul complet...mai vedem pe parcurs ce mai apare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Mici modificari... Daca ma tin nervii,motorul trebuie sa primeasca niste "mici" accesorii : - engine management SDS - turbo GT42R - injectoare 1000 cc - rampa injectoare - regulator presiune benzina - furtune benzina - pompe de benzina - wastegate extern - galerie de evacuare - downpipe si evacuare - intercooler - tubulaturi aer - bow - galerie admisie - corp acceleratie - kit admisie - traseu ungere turbo tur / retur - buji / fise bujie - radiator ulei - ceasuri - dual stage boost controller - breather tank si multe alte maruntisuri.... Toate astea o sa duca motorul la 600 CP pe dyno. Motorul asta e foarte "tunabil",e folosit mult in State pe Supre,si la arabi pe Patrol. Nu prea ai ce face in teren cu atata putere,dar o sa fie misto...si de abia astept sa ies pe strada si sa ma claxoneze vreun BMW grabit... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Mici modificari... La o putere asa mare a motorului nu ar trebui sa faci si cateva modificari pe la transmisie? :grin: Nu ma pricep, intreb si eu! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Mici modificari... Vor ceda crucile mai repede dar se schimba la fel de repede,ambreiajul va fi stage 3,puntile cred ca rezista,cu toate ca acum doua saptamani o planetara a cedat sub cei 250 de cai si sub 46 la picior... Proiectul includea si un set de frane modificate,avand etriere cu 8 pistonase. Dar cum masina nu prea va mai merge pe asfalt,am scapat de o problema. Frana de mana va fi hidraulica,fly off. Si mai vedem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Mici modificari... daca a cedat cea de stg fata , caraia de mult saraca Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Mici modificari... daca nu i cu suparare ma intereseaza ce motor ai pe nissan.ca ma tenteaza si pe mineun motor pe benzina.Spor la treaba si multa bafta. :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Mici modificari... motor toyota parca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... - caraia planetara saraca,trebuia schimbata la un service... :ha: :ha: :ha: - motor benzina,cutie si reductor Toyota 4500cm, 250 cp deocamdata... @ciprian...ramai fara nervi daca te apuci sa faci asa ceva... - mai pierde ceva kg,si 60cm in spate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... :g :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... He ! SWB cu 4 usi , fa si tu o poza din profil !! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... mai ai putin si faci si tu o 'furie neagra' :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... mai ai putin si faci si tu o 'furie neagra' :ha: :ha: :ha: '''chiar ... niste jante jmekere si o furie ajunge .... ia pune poze cu jantele alea albe :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate