Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... dar nu sunt albe .. e aluminiu polishat -lacuit ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... dar nu sunt albe .. e aluminiu polishat -lacuit ... aaa.... sau asa... pune sa vedem si noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... mihai nu cumpara jante ... primeste doar cadouri ..!!! :ha: ( ptr cunoscatori) :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... mare :rsp :rsp . Abia asptept sa o aud "pufaind" pe strada sa intorc privirea dupa ea mai mult decat dupa femei :h5 Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... e clar .. esti gay ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Mici modificari... e clar .. esti gay ... cand credeam si noi ca iti plac nepoatele..... http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/10.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Mici modificari... Off-topic: :ha: :ha: gata m-ati prins mi-am dat arama pe fata-desi...ma uit la poza de mai sus a lui Mertan parca ma ia un sentiment de dragoste cand vezi cum o fata cum pune mana. Revenind oricum totusi niste gargauni din capul unor baieti de bani gata cu bmw ar fi in stare sa scoata? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Mici modificari... scoate, eu stiu masina de cand era intreaga, acum, fara niste kg... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Mici modificari... nu corect este spus ca mihai nu da bani pe jante ca pacaleste oamenii si le da teapa aviz oamenilor care mai doresc sa faca afaceri cu mihai top ten de aici si zicala facere de bine..... vai de mama mea sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Mici modificari... NOTA MODERATORULUI Acesta este un forum pt pasionatii de off road. Cine vrea sa-si spele rufele in public, il rog sa o faca in alta parte. Gury3- AI AVERTISMENT ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Mici modificari... tocmai ca e forum offroad vreau sa atentionez oamenii de bine cu cine au onoarea si avertisment ar trebui sa primeasca altii cred nu cine vrea sa fie om cu alti de nu merita,e usor sa excludeti un membru dar aveti de grija cu cine ti-e prieten si cred ca stim amandoi la ce ma refer,iar pt mine 300euro inseamna ceva pt altii poate nu sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Mici modificari... Imi cer scuze ca sunt oftopic, dar vreau sa-i spun lui Ionut ca toate se platesc pe lumea asta ...cateodata chiar cu aceeasi moneda. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Mici modificari... @Gury3- Imi pare rau pt incidentul avut cu un coleg forumist ! Raman la opinia ca pt rezolvarea situatiilor de acest gen trebuie sa folosim PM, mail, telefon, urlete la poarta, dar....... topicurile sa ramana "curate". Nu doresc in nici un fel sa te "pierdem" dintre noi, dar asta depinde numai de dumneata ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Mici modificari... consider asta "un urlet la poarta": si mie mi-a dat mihai tzeapa de doua ori !( ca nu m-am invatat de prima oara...) si l-am ajutat si sfatuit in continuare Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Mici modificari... :uameni ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate