Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mici modificari...

mihai

Postări Recomandate

Vizitator mertan

Re: Mici modificari...

e clar .. esti gay ...

cand credeam si noi ca iti plac nepoatele..... http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/10.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off-topic: :ha: :ha: gata m-ati prins mi-am dat arama pe fata-desi...ma uit la poza de mai sus a lui Mertan parca ma ia un sentiment de dragoste cand vezi cum o fata cum pune mana.

Revenind oricum totusi niste gargauni din capul unor baieti de bani gata cu bmw ar fi in stare sa scoata?

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

nu corect este spus ca mihai nu da bani pe jante ca pacaleste oamenii si le da teapa aviz oamenilor care mai doresc sa faca afaceri cu mihai top ten de aici si zicala facere de bine..... vai de mama mea

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

NOTA MODERATORULUI

Acesta este un forum pt pasionatii de off road. Cine vrea sa-si spele rufele in public, il rog sa o faca in alta parte.

Gury3- AI AVERTISMENT !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

tocmai ca e forum offroad vreau sa atentionez oamenii de bine cu cine au onoarea si avertisment ar trebui sa primeasca altii cred nu cine vrea sa fie om cu alti de nu merita,e usor sa excludeti un membru dar aveti de grija cu cine ti-e prieten si cred ca stim amandoi la ce ma refer,iar pt mine 300euro inseamna ceva pt altii poate nu

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

Imi cer scuze ca sunt oftopic, dar vreau sa-i spun lui Ionut ca toate se platesc pe lumea asta ...cateodata chiar cu aceeasi moneda.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

@Gury3- Imi pare rau pt incidentul avut cu un coleg forumist ! Raman la opinia ca pt rezolvarea situatiilor de acest gen trebuie sa folosim PM, mail, telefon, urlete la poarta, dar....... topicurile sa ramana "curate".

Nu doresc in nici un fel sa te "pierdem" dintre noi, dar asta depinde numai de dumneata !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare