Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mici modificari...

mihai

Postări Recomandate

Re: Mici modificari...

Ai vreun proiect/design dupa care te ghidezi sau "the future image" este viziunea ta ?? .. in orice caz , tine`ne la curent cu orice "detaliu" modificat pe patrocle :grin: :h5 ENJOY :1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea avem timp de poze,o sa fie poza de final....inca "gandim" proiectul,adica am taiat si pe urma proiectam... :ha: :ha: :ha: glumesc,desigur... Proiectul e foarte clar,masina e demontata complet,fiecare stie exact ce are de facut,timp nu prea avem. Ca idee,a primit un 'body lift' nesperat,daca am dat totul jos de pe ea am constatat ca e mai inalta cu 20mm pe fata si 50mm pe spate...max 10% mai ia in greutate din ce am dat jos,dar o sa mai piarda ceva pt ca o sa-i cada curul complet...mai vedem pe parcurs ce mai apare...

Link spre comentariu

Daca ma tin nervii,motorul trebuie sa primeasca niste "mici" accesorii :

- engine management SDS

- turbo GT42R

- injectoare 1000 cc

- rampa injectoare

- regulator presiune benzina

- furtune benzina

- pompe de benzina

- wastegate extern

- galerie de evacuare

- downpipe si evacuare

- intercooler

- tubulaturi aer

- bow

- galerie admisie

- corp acceleratie

- kit admisie

- traseu ungere turbo tur / retur

- buji / fise bujie

- radiator ulei

- ceasuri

- dual stage boost controller

- breather tank

si multe alte maruntisuri....

Toate astea o sa duca motorul la 600 CP pe dyno. Motorul asta e foarte "tunabil",e folosit mult in State pe Supre,si la arabi pe Patrol. Nu prea ai ce face in teren cu atata putere,dar o sa fie misto...si de abia astept sa ies pe strada si sa ma claxoneze vreun BMW grabit... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vor ceda crucile mai repede dar se schimba la fel de repede,ambreiajul va fi stage 3,puntile cred ca rezista,cu toate ca acum doua saptamani o planetara a cedat sub cei 250 de cai si sub 46 la picior... Proiectul includea si un set de frane modificate,avand etriere cu 8 pistonase. Dar cum masina nu prea va mai merge pe asfalt,am scapat de o problema. Frana de mana va fi hidraulica,fly off. Si mai vedem...

Link spre comentariu

- caraia planetara saraca,trebuia schimbata la un service... :ha: :ha: :ha:

- motor benzina,cutie si reductor Toyota 4500cm, 250 cp deocamdata... @ciprian...ramai fara nervi daca te apuci sa faci asa ceva...

- mai pierde ceva kg,si 60cm in spate...

Link spre comentariu

Vizitator mertan

mai ai putin si faci si tu o 'furie neagra' :ha: :ha: :ha:

'''chiar ... niste jante jmekere si o furie ajunge .... ia pune poze cu jantele alea albe :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare