greierasul Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Nu stiu de ce n-am luat o masina de lux, ce stiu este ca masinutza asta de teren m-a atras ca un magnet, de la prima intalnire a noastra :). Ea Mitsubishi Pajero 2007 in 3 usi, eu inginer cu inclinatii (nefiresti ar zice unii) catre natura, catre drumurile care nu exista, catre drumurile.... mele :), sau mai degraba ale masinii. Sper sa invat cat mai multe despre domeniu si vreau sa va salut pe toti care sunteti aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Bine ai venit! Frumoasa masina dar e pacat sa o zgarii prin padure. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 bine ai venit! super masinuta :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greierasul Postat Iulie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2007 eee, lasati baieti ca primul an e de "oras" , dupa care e pacat sa nu o dai cu ruj pe buze (namol , etc...stiti voi ca bine ca mine) :D Sincer am luat-o pentru maneta aia mica din dreapta si mai putin pentru crom (initial dadusem avansul la un Touareg dar m-am razgandit). Nu ma asteptam, dar masina asta e perversa rau, cand da de greu, o panta, un bolovan, o bordura, parca abia atunci se simte bine si zburda, se vede imediat ca motorului de 3,2 L ii plac mai mult pajistile decat strazile asfaltate. Acum nu prea stiu eu ce gume i-ar cam trebui, cam cat ar costa ele, sau ce e util pentru un teren cat de cat accidentat, dar o sa mai deschid din cand in cand topicuri de amator daca nu-i cu suparare :D V-ati intalnit vreodata "in teren" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 . BINE AI VENIT!asteptam sa vedem masina si data cu "ruj" :twisted: dar mai bine subscriu ce a sps MAX 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Bine ai venit Mitule :1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Bine ai venit! Sa va purtati unul pe altul numai in locuri frumoase. :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Vaaai, ce "boboaca" de masina ! ... s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... iti trebe gume adevarate daca vrei s-o dai jos de pe asfalt ... as zice sa mergi pe mana celor de la BFGoodrich - profil MT ... vorbeste cu Gabi_G ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Supermasina,sa o stapanesti sanatos si bine ai venit :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Bine ai nimerit... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Salut, si bine ai venit!!! La noroi se duce singura, stai linistit, nici nu iti dai seama, cand incepe sa se inamoleasca, insa ar fi pacat sa o zgarii!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Mda super masina dar.....bine pazita :oops: :W I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greierasul Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 :) m-am pacalit in weekend si am nimerit pe aratura de tractoare , langa tufisuri....am iesit de acolo dar pe o parte m-au harjait pomisorii aia....noroc ca nu s-a zgariat prea mult... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 :) m-am pacalit in weekend si am nimerit pe aratura de tractoare , langa tufisuri....am iesit de acolo dar pe o parte m-au harjait pomisorii aia....noroc ca nu s-a zgariat prea mult... e doar inceputul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 :) m-am pacalit in weekend si am nimerit pe aratura de tractoare , langa tufisuri....am iesit de acolo dar pe o parte m-au harjait pomisorii aia....noroc ca nu s-a zgariat prea mult... e doar inceputul :grin: Mda, Gabi cam stie ce zice :D ... o sa vezi ca, incet-incet, ai sa te obisnuiesti cu zgarieturile ... ba chiar o sa ti se para "chic" :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 :) m-am pacalit in weekend si am nimerit pe aratura de tractoare , langa tufisuri....am iesit de acolo dar pe o parte m-au harjait pomisorii aia....noroc ca nu s-a zgariat prea mult... si uite asa incepe boala cu offroadul ,certurile cu nevasta si bagatul de bani in masina.... :bl dar macar suntem fericiti dupa o iesire cu peripeti de tot felul Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greierasul Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 pe bune, nu mai ajunsesem pe acolo de cand eram copil si ma cara tata dupa el cu fortza. Sincer nu ma asteptam vreodata sa ajung pe coclaurile alea cu o masina, comod. Foarte interesant, am avut senzatia ca masina te ajuta sa ajungi acolo unde aproape nu visezi dar tot la pas e mai frumos sa strabati anumite zone. Cred ca mersul pe jos + offroad-ul trebuie sa faca casa buna, iti ofera senzatii super, pe care gagica-mea, viitoarea nevasta nu prea le gusta :P . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 care gagica-mea, viitoarea nevasta nu prea le gusta :P . eu ce spuneam :f1 si uite asa ajungi sa iesi cu prieteni :2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 pe care gagica-mea, viitoarea nevasta nu prea le gusta :ang4 Trebuie cautata nevasta altuia ... poate aia da... :grin: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate